Nový herec v seriálu Ulice: Nenávist s Bohdalovou! Co udělal Stašové? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Nový herec v seriálu Ulice: Nenávist s Bohdalovou! Co udělal Stašové?

Při pomyšlení na bývalého zetě Jiřina Bohdalová skřípe zuby.
Při pomyšlení na bývalého zetě Jiřina Bohdalová skřípe zuby. (Foto Aha! – Martin Hykl, Marek Pátek, TV Nova, ara )

V seriálu Ulice vypadá, jako když neumí do pěti počítat. Do čtyř ale herec Pavel Skřípal (60) počítá určitě. Tolik má totiž dětí se čtyřmi ženami. Jedna z nich je i kolegyně Simona Stašová (60), dcera Jiřiny Bohdalové (84).

Pavel Skřípal, který hraje v Ulici závozníka Vorlíčka v pekárně u Nyklových, je otcem mladšího vnuka Bohdalové Vojty (20). I když byl ženatý, přeskočila jiskra a on vychovával spolu se Simonou počátkem 90. let jejího prvorozeného Marka (29). Pak s ním herečka otěhotněla.


„Jiřina Bohdalová samozřejmě očekávala, že se Pavel rozvede. Jenže on místo toho řekl otevřeně, že se rozvádět rozhodně nebude. Bohdalovou to popudilo, má u ní od té doby utrum,“ prozradil deníku Aha! herec, který nechtěl být jmenován. „Je to pořád ještě ožehavé téma. Jiřinka nezapomíná, nesmí jí na oči,“ varuje pamětník. Stašová na Skřípala nezanevřela. „Otcové mých dětí jsou mé osudové lásky,“ řekla v jednom rozhovoru. „Své mužské jsem nejspíš umilovala k smrti,“ dodala sebekriticky. Pavel Skřípal své tehdejší manželství stejně neudržel. Když nepodal žádost on, udělala to jeho žena.



Přečtěte si
marlen5
26. 7. 2018 • 08:34

Proč se Bohdalka zlobí na něj???Paní Stašová věděla že je její partner ženatý, a zřejmě jí to bylo fuk. Ale to je výhradně věc její a jejího partnera, rozhodně ne paní Bohdalové, ta pokud by se měla na někoho zlobit, tak jedině na svou dceru.

adjacky
4. 3. 2016 • 13:40

Ta je stará jako meutzalém proč se ser---e do tv vždit ji pomalu nikdo nemá rád jen na sebe upozornuje jako slepice... její dcera Simona to je trochu jiné kafe to je herečka na urovni a hlavně není CHAMTIVA jako její matka ta by si nechala kvuli koruně vrtat palici jen aby ji dostala zpět.... Ta to žena je českému národu jen a jen pro smích hladovost ji jednou zabyje a udělá si to sama..... kež by to mu došlo už co nejdřív...

6010
3. 3. 2016 • 09:23

Prosím dejte již pryč tuto starou, ošklivou škebli.Vždyť ta nenávist z ní zcela čiší a kdo má na ní koukat? Vezme mi vždycky chuť do života.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.