Čarodějnice z Arabely Jana Andresíková (74): Smutná a opuštěná v prázdném domě! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Čarodějnice z Arabely Jana Andresíková (74): Smutná a opuštěná v prázdném domě!

Jana Andresíková na tom není dobře jak finančně, tak psychicky. Chtěla by se vrátit do Prahy a začít zase hrát.
Jana Andresíková na tom není dobře jak finančně, tak psychicky. Chtěla by se vrátit do Prahy a začít zase hrát. (Foto Aha! – Karel Kopáč, reprofoto ČT)

Život se s Janou Andresíkovou, která se proslavila zejména rolí čarodějnice v pohádkovém seriálu o princezně Arabele, rozhodně nemazlil. Ani v důchodu si herečka neužívá tak, jak bych chtěla. Nepřispívají tomu ani vyostřené vztahy v rodině a finanční problémy...

Andresíková žije už několik let v domě u Mělníka, kam se z Prahy přestěhovala na přání své dcery Michaely. Vztahy mezi nimi ale bohužel velice ochladly. Dospělo to až do té fáze, že se dcera k matce úplně obrátila zády a v podstatě s ní vůbec nemluví. Andresíková tak žije v opuštěném domě sama a ve vesnici bez přátel pomýšlí na návrat do Prahy.


Ten by jí totiž pomohl částečně od psychických problémů, neboť by se mohla v Praze opět věnovat práci a přijít tak na nové myšlenky. „Nehraju. Žiju jen z důchodu. Je to těžké, hlavně zaplatit dům,“ přiznává Andresíková v rozhovoru pro Aha! pro ženy. Přemýšlí, že dům prodá, omezené finance ji ale limitují, protože současně by potřebovala zároveň koupit byt v Praze, což se zatím nedaří. Předsevzetí do nového roku si nedávala, ale přesto věří v pozitivní změnu.



Přečtěte si
eremita
23. 1. 2016 • 23:05

No, jen z důchodu vyžívají i jiní, kterým je 74let, také si asi příliš neužívají. Ať už mají vztahy s dětmi jakékoliv, příp. potomky vůbec nemají. Paní Andresíková má alespoň dům...

dzambulka007
23. 1. 2016 • 19:20

Trošku divná pohádka, Doposud měla s dcerou dobrý vztah a ta najednou ze dne na den zapomněla, že maminka existuje? Ale jděte. Lidé nikdy neřeknou, že jako rodiče stáli za hovno, o děcko se nestarali, třeba ho mlátili, vždy to byli ti nejlepší rodiče na světě a najednou se stalo něco nepochopitelného. Jako Dvorská. O holku se nikdy nestarala, chlastala, manžílek také alkoholik její dceru řezal pohrabáčem a najednou, když dospěla, se "odcizily" a mohl za to zlý zet'. Velký kulový. Pouze se jí vrátilo, jak se o dítě nestarala a ubližovala mu. A ještě jsou tyto matinky tak trapné, že místo aby držely hubu, tak se dělají bezdůvodně opuštěné a děcka, o které se nestaraly, vydávají za bezcitné parchanty. K blití.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.