Čarodějnice z Arabely zůstala sama: Rodina se na ní vykašlala i na narozeniny! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Čarodějnice z Arabely zůstala sama: Rodina se na ní vykašlala i na narozeniny!

Jana Andresíková to nikdy neměla v životě jednoduché.
Jana Andresíková to nikdy neměla v životě jednoduché. (Foto Aha! – Karel Kopáč, ara)

Česká herečka Jana Andresíková to nemá vůbec jednoduché. Herečka, která se proslavila hlavně rolí čarodějnice v pohádce Arabela, nedávno oslavila své 77. narozeniny. A místo aby narozeniny oslavila v rodinném kruhu, strávila svůj velký den pouze se svou sestřenicí. Složité rodinné vztahy eskalovaly tím, že se na herečku rodina úplně vykašlala!

Při herečce Andresíkové stojí celý život všichni svatí! Prožila dvě klinické smrti, jeden pokus o sebevraždu, několik nehod a není snad kost v těle, kterou by neměla zlomenou. Prošla si osobními tragédiemi, manžel jí roky psychický týral a téměř před očima se před mnoha lety zastřelil její třetí manžel. „Já ty průšvihy snad přitahuju a už se ani nesnažím se tomu bránit. Bohužel to byly jak zdravotní, tak i osobní věci, jenže to mám napsané v osudu,“ svěřila se herečka magazinu Sedmička.

Život se s Andresíkovou rozhodně nemazlil a v osobním životě to také neměla nikdy jednoduché. Vztahy s rodinou nemá herečka dobré již několik let a až na výjimky se s nikým nestýká.Čarodejnice z Arabely dokonce prodala vilu u Davle a nechala si nedaleko Mělníka postavit bungalov, aby byla blízko dceři a pěti vnoučátkům. I přes herečky dobrý úmysl, začalo přestěhováním a prodejem domu peklo.

„Prostě se ke mně nezachovali hezky. Zřejmě jim šlo jen o peníze a o to, že jim ten barák, až umřu, zůstane. Nikdy bych nevěřila, že se k vám vaši nejbližší mohou takhle zachovat,“ řekla Andresíková pro instary.cz.

 

Rodina se na ní vykašlala nejen na Velikonoce, Vánoce, ale dokonce i na její nedávné narozeniny, které oslavila pouze se svou milující sestřenicí Aničkou, která se o herečku v rámci svých možností pečuje a je jí velkou oporou. „Já nemít Andulku, tak nevím. Je to takový můj anděl a občas se spolu i hodně nasmějeme,“ svěřila se herečka magazinu Sedmička.

 



Přečtěte si
mord
2. 5. 2018 • 11:00

Nauč se pravopis šmudlo

lokii
1. 5. 2018 • 18:51

Ono s pribyvajicim vekem clovek tyhle veci snasi hur a hur a je mu z nich moc smutno. Kdyz je clovek mlady, tak si rekne, ze to "prezije" a ze to take "preboli" - nepreboli, boli to vic a vic. Je mi lito, ze lide museji takove veci resit a preji pani Andresikove hodne stesti - ta jeji carodejnice je nezapomenutelna.

rubi
1. 5. 2018 • 17:37

jo jo také jsem se s tím naučila žít i když je to těžké...

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.