Michal David (55): Umí si žít jako král! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Michal David (55): Umí si žít jako král!

Vánoce ve stresu a u špinavého nádobí? To není nic pro Michala Davida! Letos se rozhodl strávit svátky po svém.
Vánoce ve stresu a u špinavého nádobí? To není nic pro Michala Davida! Letos se rozhodl strávit svátky po svém. (Foto: Blesk - Martin Pekárek)

O tom, že si skladatel a zpěvák Michal David umí užívat, není žádných pochyb. Svědčí o tom i způsob, jakým prožil letošní Vánoce.

Michal David řekl pro tentokrát dost špinavým hrncům, věčnému odskakování od vánoční tabule a rozhodl se svátky opravdu prožít v klidu a v pohodě. Nešetřil ani na luxusu! Trávil je s rodinou a přáteli na malém zámečku poblíž Mladé Boleslavi. „Chtěli jsme letošní Vánoce prostě prožít trochu jinak. Chtěli jsme být tentokrát obsluhováni my, ne že budu od rána péct kapra, připravovat rybí polévku a salát a pak mýt nádobí a uklízet po všech nepořádek,“ prozradil týdeníku Sedmička.


Luxusu si bohužel dlouho neužíval. „Hned po Štědrém večeru jsem 25. prosince chytil silný virus a od té doby ležím a léčím se antibiotiky,“ postěžoval si hitmaker, který v současnosti spolupracuje s Karlem Gottem (76) na propagaci filmu Decibely lásky.

Přečtěte si
zzapp
12. 1. 2016 • 22:29

eva666..... nauč se česky, krá.vo..... tY rodiny trávilY svátky...a tY udělalY dobře... šmarjá, i žák základní školy by to věděl! Řeš nejdřív své IQ a a když někam píšeš, tak gramatika /jestli víš, co to vůbec je/..a až potom řeš Vladimíra Nováka..případně...

ararat
12. 1. 2016 • 20:59

Markéto,ty žádného manžela nemáš,co to tady kvokáš? Aspen je pro tebe pouhý sen ty se ze Stodůlek nehneš neznáš hranice Prahy...

eva666
12. 1. 2016 • 11:53

Vladimíre Nováku, to mluvíš o sobě? David umí vydělat, tak proč by si to neměl umět užít. navíc, z mého okolí takhle trávili svátky dvě rodiny a udělali dobře. Ale ten Vladimír Novák mi nejde z hlavy... tak se pranýřovat.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.