Hvězda Ordinace Milan Bahúl (55): Zachránil své dceři život! Drsné detaily jen u nás | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Hvězda Ordinace Milan Bahúl (55): Zachránil své dceři život! Drsné detaily jen u nás

Milan Bahúl zažil chvíle plné strachu.
Milan Bahúl zažil chvíle plné strachu. (TV Nova)

Slovenského herce jsme dlouhou dobu vídali v seriálu Ordinace v růžové zahradě. Daří se mu nejen v pracovním, ale i osobním životě. Jenže okamžiky plné strachu se nevyhýbají ani slavným.

Pro rodiče není nic horšího, než strach o vlastní dítě. To přesně zažil Bahúl, protože jeho dcera (dnes 5) se narodila s vážnou srdeční vadou a lékaři jí museli voperovat kardiostimulátor. Součástí léčby byly i předepsané léky, ale ty Bahúl u své dcery nahradil Homeopatiky. „Po třech a půl letech jí stroječek vyoperovali, protože už ho nepotřebovala,“ přiznal herec pro Korzár s tím, že ani lékaři si to neuměli vysvětlit.

K onemocnění jeho dcery se pro Čas.sk vyjádřila  kardioložka Enikö Havránková. „Když byl lékařem indikovaný kardiostimulátor, určitě šlo o vážné onemocnění. Žádné homeopatika takto závažný stav zlepšit,“ a dodala, že kardiostimulátor byl odstraněn, protože dítě se postupem času uzdravilo.

Milan Bahúl má z prvního manželství dvě dospělé děti. Nejmenší dcerku vychovává s o patnáct let mladší dramaturgyní Kateřinou (40) a rodičovství v pokročilém věku si nemůže vynachválit.

Přečtěte si
majojo
5. 10. 2015 • 10:46

No každej samoléčitel, kterej se vyřádí na vlastním dítěti je u mně blb. Nevěřím, že to bylo tak, jak to bulváru prezentuje. A jestli jo, tak potěš vidle. P.S. Není to ten pán, co pije vlastní moč? Podle ksichtu to tak vypadá.

dvorece
5. 10. 2015 • 08:17

Tak jestli jsi chlap, tak se nedivím že se Ti nelíbí, asi jsi spíše na ženský. Jinak lidi mívají osobní kouzlo. Na příklad herec Donutil je osobně velmi nepříjemný a arogantní, tento herec je zase příjemný. Takže pokud ho neznáš osobně, jak můžeš soudit lidi jen podle fotky? Nebo ho soudíš podle negativních rolí? I to se stává u kulturních primitivů.

-bello-
5. 10. 2015 • 01:00

Pro mě je to odpudivý chlap a AHA redaktor blb. 1) žádné homeopatikum 2) chybí slovo n e m ů ž e ! Koukej blbe, jak to máš napsaný : ------------------------------------------------------------- Žádné homeopatika takto závažný stav zlepšit,“ -------------------------------------------------------------

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.