Angelina Jolie ve válce s tchyní: Dceru chce zavřít na psychiatrii! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 3. května 2024

Svátek slaví Alexej, zítra Květoslav

Angelina Jolie ve válce s tchyní: Dceru chce zavřít na psychiatrii!

Na fotkách se tváří jako spokojená rodina, ve skutečnosti se však Angelina se svou tchyní v lásce nemají. Nyní se hádají kvůli Shiloh...
Na fotkách se tváří jako spokojená rodina, ve skutečnosti se však Angelina se svou tchyní v lásce nemají. Nyní se hádají kvůli Shiloh... (Foto: Profimedia.cz)

Vztah herečky Angeliny Jolie (39) a její tchýně Jane Pitt nebyl nikdy ideální, nyní je ovšem pod bodem mrazu. Ženy se pohádaly kvůli malé Shiloh (9), kterou Angelina obléká jako kluka a dokonce jí říká Johne, jak si dcera přeje! 

Angelina dceru nijak neomezuje, ba naopak – v jejím počínání ji zcela podporuje! To se ovšem nelíbí babičce Jane, která zastává tradiční hodnoty. Potlačované neshody vyvrcholily na fotbalovém hřišti, kde Shiloh s klučičí image mezi děvčaty (mj,. i sestra Zahara) vyloženě čněla. „Babička byla fakt rozčílená, nedokázala se uklidnit, celá se třásla,“ popsal svědek události. „Babička prosazuje, že je třeba Shiloh umístit na kliniku, kde bude pod dohledem psychiatrů. A Angelina to samozřejmě odmítá,“ prozradil pak zdroj americkým médiím.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.