Lejla Abbasová přiznává těžké chvíle v soukromí: Jak se Kocáb stará o syna? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Lejla Abbasová přiznává těžké chvíle v soukromí: Jak se Kocáb stará o syna?

Lejla prožívá náročné období!
Lejla prožívá náročné období! (Foto: David Malík, Petr Novotný)

Bude to téměř půl roku, co se moderátorka Lejla Abbasová (35) rozešla s otcem svého syna Davida (4) hudebníkem Michaelem Kocábem (60). Jako matka samoživitelka se nyní musí ohánět, kdo se tedy stará v době její nepřítomnosti o synka, chůva nebo Kocáb?

Ačkoliv jsou Davidovi teprve čtyři roky a rodiče tudíž neomezuje povinná školní docházka, dalo by se čekat, že si péči o syna rozdělí stejnoměrně. David by tak mohl trávit stejné množství času s mámou i tátou, ovšem v domácnosti moderátorky to funguje jinak.

Abbasová, která je známá svou angažovaností ve věcech umísťování a udržování dětí v rodinách, umožňuje svému synovi vídat tátu jednou týdně. „David chodí do školky a hodně mi s ním pomáhá máma. S Michalem tráví jeden den,“ přiznává v rozhovoru pro web revue.idnes.cz

David je prý velmi vnímavý chlapec, který už reaguje, když mu moderátorka ukazuje materiály o hubených dětech v Africe. Netrávil by však čtyřletý hošík raději čas kopáním si do balonu s tátou v parku, místo aby sledoval fotky podvyživených dětí?



Přečtěte si
mujbalu
25. 5. 2015 • 15:56

Hraju milionovou hru Blesku, dřív to byla Bleskovka. Koukám, že někdo v denní hře už vyhrál televizi, ale já chci vyhrát ten milion. Tak ve čtvrtek běžím pro Blesk do trafiky! Kdo jde se mnou?

ararat
25. 5. 2015 • 14:57

ty tady ještě strašíš keep...jsi zřejmě nesmazatelná co?..buď potichu,když se dospělí baví dítě,neboj vše se ještě naučíš

mord
25. 5. 2015 • 14:12

oxallis, smiř se se svým věkem a hlavně s tím, že jsem mnohem mladší s tím nic nedokážeš udělat. Můžeš si lhát jak chceš. je to ve výsledku jedno. Přestaň závidět a předstírat, že jsi někdo jiný. Není ti to nic platné ;-D ;-D

joudajoudovy
25. 5. 2015 • 07:09

chudinka samozivitelka..... rozdil mezi beznou populaci samozivitelek bude ve vysi alimentu a v kazdodennim hakovani.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.