Rodiče herečky Dřízhalové (†36): Po dceři teď ztratili i vnoučka! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Rodiče herečky Dřízhalové (†36): Po dceři teď ztratili i vnoučka!

Zuzana Dřízhalová prohrála boj s rakovinou v září 2011.
Zuzana Dřízhalová prohrála boj s rakovinou v září 2011. (Foto Aha! – Marek Pátek, Pavel Machan, ara)

Dvojnásobný smutek! Jako by nestačilo, že ji rakovina připravila o dceru, herečku Zuzanu Dřízhalovou (†36). Teď její maminka Jana Hanáková (75) přišla také o vnuka Jeníčka (4)! Zeťák Hynek Dřízhal (39) jí ho neukazuje a nestýká se s ní už přes rok!

Oblíbená představitelka Marcely Rubešové ze seriálu Velmi křehké vztahy by včera oslavila 40. narozeniny, kdyby do jejího života, šťastného manželství a nedokončené adopce malého Jeníčka nezasáhla zákeřná smrtelná choroba. „Už jsem byla na hřbitově za Zuzankou, chodím za ní tak třikrát týdně,“ řekla deníku Aha! smutně její maminka. Tu trápí kromě skonu dcery i ztráta milovaného vnuka.

Zbyly jí dárky

„Mám tu pro malého dárky ještě od předloňských Vánoc. Hynek za námi nejezdí ani nevolá. Ze začátku jsme se s manželem snažili o kontakt, ale nejde to dělat jen jednostranně,“ prozradila Jana Hanáková. „Budu muset počkat, až bude dospělý a třeba nás sám vyhledá, už má novou maminku a tak možná proto,“ narazila paní Jana na to, že se její zeť znovu oženil s partnerkou Míšou a mají spolu syna. „Adopci Jeníčka zatím nechávají v klidu. Myslím, že to celé podstoupí, než půjde kluk do školy. Na to je zatím čas,“ dodala babička.

Prý nemá čas

Hynek Dřízhal svádí vinu na svou práci scénografa. „Není to tak, že bych je nechtěl vídat, ale jsem opravdu hodně zaměstnaný a mám málo času,“ řekl Aha! Hynek. „Věřím, že se brzy uvidíme s babičkou i dědečkem,“ slíbil. Tak snad prarodiče uvidí svého milovaného vnoučka.

Rakovinu jí našli už v 17 letech. Třetí boj prohrála...

Představitelka Marcely Rubešové ze seriálu Velmi křehké vztahy nebo Elišky z pokračování Nemocnice na kraji města bojovala s rakovinou od 17 let. Už na gymnáziu jí prokázali onkologické onemocnění lymfatických uzlin. Vyléčila se, ale nemoc se vrátila v roce 2004. Zuzana zlou nemoc porazila i podruhé. Třetí návrat rakoviny lymfatických uzlin byl smrtelný. Lékaři jí diagnostikovali maligní lymfom jiného, zákeřnějšího typu. Herečka musela podstupovat silnou chemoterapii. Její stav se však na začátku září 2011 zhoršil a musela být hospitalizována na klinice hematoonkologie na Karlově náměstí. Nemoc se vrátila s ještě větší sílou a začaly jí kolabovat plíce.

Jeníčka adoptovali

Hynek se po smrti manželky Zuzany Dřízhalové musel sám postarat o Jeníčka, kterého adoptovali, když věřili, že rakovina je definitivně pryč. Sociální pracovníci mu ho nakonec nechali.



Přečtěte si
henes
3. 2. 2015 • 09:44

její vnuk to není?.o co tedy je,mon***............

gabi50
28. 1. 2015 • 12:10

Nemá čas, ale telefon snad má, ne?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.