Hokejista Šmíd s manželkou: Dramatický porod dvojčat! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Hokejista Šmíd s manželkou: Dramatický porod dvojčat!

Z Ladislava Šmída je hrdý tatínek.
Z Ladislava Šmída je hrdý tatínek. (Foto Sport – Barbora Reichová a www.knphoto.ca)

Byly to trošku nervy, ale lepší dárek pod stromeček si reprezentační obránce Ladislav Šmíd (28) nemohl přát. Přímo na Štědrý den se stal otcem dvojčat, která porodila jeho manželka Ashley.

Takhle dramatické Vánoce asi český zadák ještě nezažil. Černovlasá Kanaďanka, kterou si vzal před dvěma lety v Praze, totiž měla termín až v únoru.
Jenže chlapeček s holčičkou, které šťastní rodiče pojmenovali Ladislav a Zoey, si trošku pospíšili a na svět přišli s více než měsíčním předstihem. „Ale daří se jim dobře,“ zvěstoval na povánočním tréninku Bob Hartley, trenér Calgary, za které Šmíd hraje v NHL.

Předběhl Hudlera
Tedy momentálně spíš nehraje. Od poloviny prosince se totiž potýkal se zdravotními problémy. A když už se zdálo, že se vrátí do sestavy, zastihla ho šťastná událost a od trenéra dostal volno, aby mohl být s manželkou a miminky.
Šmíd tak v roli otce předstihl svého spoluhráče Jiřího Hudlera, jehož přítelkyně Hana Chymčáková by měla rodit každým dnem.



Autor:  top

Přečtěte si
soltero1
4. 1. 2015 • 17:03

Ladislav a Zoey ? Blbá jména... Navíc Šmídovi...

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.