10 největších patlalů z Prostřena: Opilci, huliči, špindíry a další exoti | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

10 největších patlalů z Prostřena: Opilci, huliči, špindíry a další exoti

Ano. I takto se soutěží v Prostřenu!
Ano. I takto se soutěží v Prostřenu! (FTV Prima)

Kuchařské klání Prostřeno! je všemi diváky Primy oblíbená soutěž, která v srpnu zahájila už 10. sezonu. Bohužel častěji než excelentní gurmánská podívaná je na obrazovkách k vidění jedno fiasko vedle druhého. Naposledy se za plotnou předvedla Aneta, která se zpotila u krájení avokáda.

Bojovnice Aneta
Mladá soutěžící Aneta se rozhodla hosty pohostit předkrmem avokáda plněného krevetami. Hodně nezkušená kuchařka však zapomněla exotický plod vypeckovat a zuby nehty se snažila jej rozkrojit i s obří peckou uvnitř. Po několika minutách dřiny se jí to ale opravdu podařilo.

Blondýna Nikola
Dívka se do soutěže o 50 tisíc korun přihlásila především proto, aby doma ukázala, jak šikovná v kuchyni je. Bohužel kuře viděla zřejmě poprvé v životě a nejenže nevěděla, kde má vůbec prsa a jak se porcuje, rozmrazovala ho horkou vodou přímo z varné konvice.

Blondýna Nikola Dívka se do soutěže o 50 tisíc korun přihlásila především proto, aby doma ukázala, jak šikovná v kuchyni je. Bohužel kuře viděla zřejmě poprvé v životě a nejenže nevěděla, kde má vůbec prsa a jak se porcuje, rozmrazovala ho horkou vodou přímo z varné konvice.

Drtička Lucie
Maminka na mateřské dovolené chtěla své hosty překvapit tradičním kubánským koktejlem Mojito. Jenže ho vlastně vůbec neznala. Na přípravu drinku si tak místo lístků máty koupila mátové bonbóny, které se rozhodla do drinku rozdrtit kladívkem na maso v igelitovém pytlíku.
Nechutný Ivan
Světoběžník Ivan, který na nikom nenechal nit suchou, pořádně překvapil. Své spolustolovníky seznámil s přírodním« stylem stravování exotických národů a do svíčkové se pustil rukama! Omáčka mu tekla všude po rukou a přítomné dámy padaly do mdlob.

Nechutný Ivan Světoběžník Ivan, který na nikom nenechal nit suchou, pořádně překvapil. Své spolustolovníky seznámil s přírodním« stylem stravování exotických národů a do svíčkové se pustil rukama! Omáčka mu tekla všude po rukou a přítomné dámy padaly do mdlob.

Přiopilý Michal
Někdo samou nervozitou zapaluje kuchyni, jiní se před kamerou při vaření rovnou opíjejí. Michal si během kuchtění řádně přihnul, což nezůstalo bez následků. Nejenže mu suroviny neustále padaly na zem, ale dokázal rozbít i několik kusů nádobí. Holt, když se daří, tak se daří.

Přiopilý Michal Někdo samou nervozitou zapaluje kuchyni, jiní se před kamerou při vaření rovnou opíjejí. Michal si během kuchtění řádně přihnul, což nezůstalo bez následků. Nejenže mu suroviny neustále padaly na zem, ale dokázal rozbít i několik kusů nádobí. Holt, když se daří, tak se daří.

Pyromanka Marie
Ta se ale předvedla! Roztěkaná Maruška ve všem tom shonu nechala blízko sporáku obal od másla. Bohužel zapomněla, že je to velmi blízko ohně. Obal v minutě vzplál a k požáru nebylo daleko. Kuchařka naštěstí vzala vše s humorem a po uhašení pokračovala ve vaření dál.

Nechutný Ivan Světoběžník Ivan, který na nikom nenechal nit suchou, pořádně překvapil. Své spolustolovníky seznámil s přírodním« stylem stravování exotických národů a do svíčkové se pustil rukama! Omáčka mu tekla všude po rukou a přítomné dámy padaly do mdlob.


Zkouřený Petr
Zpomalený a zmatený automechanik Petr si vybral pro soutěžící netradiční zábavu. Pokouřeníčko tabáku z vodní dýmky. Nejenže svým nápadem ostatní nenadchl, ale omámený hostitel zapomněl na to nejdůležitější. neosladil ostatním dezert. Ten v tu chvíli už nebyl vůbec důležitý.

Šmudla Jana
Největší šok zažili soutěžící, kteří navštívili domácnost u paní Jany. Ta před návštěvou totiž nehodlala ani uklidit. Takže hosty čekalo špinavé prostírání, plný dřez a ušmudlaná koupelna. Nejhorší přesto všechno bylo ale jídlo. Hostitelka totiž vařila ze zkaženého masa!

Hlavolam cheesecake
Velmi oblíbeným pokrmem se v pořadu stal cheesecake neboli sýrový koláč. Slovo je anglického původu a bohužel mnoha soutěžícím zamotalo hlavu. Takže místo jednoduchého „čískejku“ vznikaly patvary jako »čízcejk«, dezert »šísaké« anebo legendární »chesekake«.



Autor:  Eliška Vinterová

Přečtěte si
dandova
1. 10. 2014 • 09:00

paralenka
30. 9. 2014 • 22:24

No, myslím, že těch patlalů už bylo dost, stejně tak stále stejných komentářů Vydry a Bouškové. Kromě dalších výrazů byl u mě úspěšný číský dort, ten jste nějak nezaregistrovali. Je to občas bída, občas nechutnosti, takže jako divák jsem už dávno odpadla.

imperatorcaligula
30. 9. 2014 • 17:36

Netuším, proč třeba tu holku, co krájela pecku avokáda, dávají do společnosti různých individuí. Vzhledem k jejímu věku je to prostě jenom na zasmání, pozastavit se člověk může snad jen nad tím, že někdo ve fázi "učeň" by se neměl hlásit do pořadu, kde by se měli utkávat mistři. ------------ Ovšem nejtrapnější na celém pořadu (a vlastně důvod, proč na něj nekoukám), jsou oslintané a zle ironické komentáře Vydry a té pindy s ním (to je jeho žena, jak tu někdo píše?). Vydru jsem měl celkem rád, ale tím pořadem se mi zhnusil. Kydy primitivního hospodského povaleče z V. cenové, který se snaží být vtipný. -------- Tzv. šmejdění a hlavně ty následovné komentáře, to je také síla. Jednou je byt moc moderní, jindy starodávný, jednou kýčovitě přeplácaný, pak zase holý... Jo, možná že horší než závistivé kydy o bydlení jiného je lezení do skříní, šuplíků atd. Přesně ten důvod, proč se normální člověk na tento pořad nejen nebude dívat, ale ani se nepřihlásí. Následkem potom je, že procento exotů mezi účinkujícími rapidně narůstá.

pelagie
30. 9. 2014 • 17:27

vaše starosti bych chtěla mít......

prdyvrdy
30. 9. 2014 • 16:01

já to poslouchám a pomrkávám pravidelně, abych totiž nezapomněl, že lidi jsou zlý svi-ně

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.