Borhyová se cpe předčasně zpět na obrazovku? Televizi prý hrozí odchodem na Primu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 7. května 2024

Svátek slaví Stanislav, zítra je Den vítězství

Borhyová se cpe předčasně zpět na obrazovku? Televizi prý hrozí odchodem na Primu!

Kdo půjde z kola ven? Jisté je, že to bude brzy...
Kdo půjde z kola ven? Jisté je, že to bude brzy... (Foto: TV Nova, koláž Ahaonline.cz)

To je tedy prekérka! Podle všeho čerstvá mamina Lucie Borhyová (36) zavětřila, že její profesní sokyně a dočasná parťačka Reye Korantenga (40) Kristina Kloubková (37), útočí na její dosud neotřesitelnou pozici a rozhodla se jednat. Chce okamžitě zpět do práce nebo...

Výhrůžky a vydírání?
Televize Nova se podle všeho dostala do nezáviděníhodné  situace. Poté, co Lucie Borhyová odešla na mateřskou dovolenou, ukázalo se, že Kristina Kloubková vedle Korantenga boduje a lidé si ji rychle oblíbili. A to tak, že by návrat Borhyové klidně oželeli! Svědčí o tom i výsledky naší ankety, z níž vyplývá jednoznačná podpora diváků méně okoukané tváři. "To že se Lucka poslední srpnový den objevila na obraze, bylo z její hlavy. Dokonce se nechala slyšet, že stačí jeden telefonát a dostane práci na Primě," prozrazuje zdroj přímo z Novy časopisu Sedmička.


Miminko musí jít stranou
O tom, že se prsatá mamina Borhyová chystá zaujmout svou pozici co nejdříve, svědčí i fakt, že přes proklamované štěstí z narození Lindušky si moderátorka prý najala chůvu na plný úvazek a je připravena dítě kdykoliv odložit a věnovat se kariéře. To by Lucii mohlo v budoucnosti mrzet, ale situaci vnímá po svém. Vedení Novy si podle všeho nemyslí, že opustit dvouměsíční miminko a vrhnout se do práce je od Borhyové nejlepší nápad. Atmosféra mezi moderátory a vedením by se dala krájet a nikdo teď neví, jak se situace vyvine.
Návrat ano, ale ne tak brzy
"Ví, že o Lucku nemůžou přijít, ale ani nechtějí, aby se vrátila tak brzo na obrazovku. Teď půjde o to, kdo tuhle psychologickou válku vyhraje. Může se také stát, že vedení dojde trpělivost, nebudou se chtít nechat vydírat a řeknou jí, aby šla na Primu. S Reyem Korantengem by tak nastálo moderovala Kristina Kloubková, která si u diváků získala velké sympatie," tvrdí televizní zdroj Sedmičky. Zřejmě zatím tandem Koranteng-Kloubková funguje a na Nově chtějí nechat tento model ještě chvíli bežet.

Zde najdete anketu, kde můžete hlasovat o tom, koho byste na obrazovce Novy nepostrádali:



Přečtěte si
naze
15. 9. 2014 • 05:51

Kéž by tam zůstala Kloubková, je jí dobře rozumět, má výbornou výslovnost a hlavně je na obrazovce svá a netlemí se jako Borhyová

fizi
14. 9. 2014 • 10:48

ho.no,máš pravdu.

monza
12. 9. 2014 • 11:38

Když ta pakáž to tak miluje. Je to jejich každodenní radost zde slintat a chrochtat!

ho.no
12. 9. 2014 • 09:48

jen nestačím žasnout,jak jeden článek "dobře napsaný"proti Borhyové dokáže popudit sebranku pode mnou.nejste nic jiného než zmanipulovaní chudáci.vždyť už jen název :"Borhyová se cpe zpět na obrazovku" je úchylný!

trhnisinadledvinkou
12. 9. 2014 • 09:42

jen ať táhne, nána jedna rozšklebená

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.