Válka českých muzikantů kvůli Hrůzovi: Krajčo proti všem! Vzduchem létají zm*di! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Válka českých muzikantů kvůli Hrůzovi: Krajčo proti všem! Vzduchem létají zm*di!

Richard Krajčo
Richard Krajčo (Aha! – Marek Pátek)

Vážné zranění zpěváka Michal Hrůzy (43) neukázalo jen to, že české a moravské ulice jsou v noci velmi nebezpečné, ale i to, že vztahy mezi českými kapelami jsou velmi, velmi špatné. Prostřednictvím sociální sítě se do sebe pustili Richard Krajčo z Kryštofa a pánové z Divokého Billa a Chinaski.

Vše odstartoval sobotní rozhovor Krajča, ve kterém mluvil ve spojení s letními kempy Kryštofa a o tom, co se Michalovi stalo, a jak ho musel v Hukvaldech nahradit, byť Michal je podle slov jen jeden. V horkém slunečním odpoledni navíc kapely, které na kempu Kryštofa vystupovaly, zařadily do svého repertoáru vždy jednu píseň od zpěváka, který stále bojuje o život. Jako jeho podporu. Jenže Krajčův rozhovor naštval dva členy kapel Divoký Bill a Chinaski. Přišlo jim, že si ostravský zpěvák dělá na neštěstí Hrůzy reklamu.

Na sociální síti se objevili komentáře zpěváka Divokého Billa Štěpána Karbulky a bubeníka Chinaski Oty Petřiny alias Marpa. Krajča napadli velmi vulgárně a kromě už zlidovělého označení chachar, přibyla i slova jako zmrd.

Odpověď Krajča na sebe nenechala dlouho čekat.  Oběma pánům se v sáhodlouhém elaborátu, který pověsil na oficiální facebookové stránky své kapely, snažil vysvětlit, že rozhovor byl předem domluvený a že oni jsou ti, kteří se chovají jako hlupáci.

A neváhal věc posunout ještě dál. Připomněl, že kdy se zabil bubeník Chinaski Pavel Grohman (†38), tak za zkroušenou skupinu zaskakovali právě Kryštofové. Když ale teď na svůj kemp potřeboval náhradu za Hrůzu a zavolal Chinaski, ti pomoc prý odmítli.

„Než jsem vám zavolal, abyste přijeli zahrát na Kryštof Kemp místo Michala Hrůzy, díval jsem se na plán vašich koncertů a stihli byste to i s vaším přejezdem na noční hraní, protože se jednalo o koncert v 15.00. Bylo čtyři měsíce vyprodáno, a tak 'nehrozilo', že bych já, chachar zm*d, vás chtěl zneužít nebo si nedejbože dělal 'PR'?“ napsal Krajčo oběma pánům ve svém prohlášení, které celé najdete v galerii tohoto článku.

Co dodat, oba pánové své statusy proti Krajčovi nakonec stáhli a Marpo z Chinaski se dokonce omluvil. Karbulka zatím mlčí. Tak nebo tak vše ukázalo, že situace mezi českými kapelami není rozhodně dobrá.



Přečtěte si
anezat
22. 7. 2014 • 08:44

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.