Gibson kopíruje Travoltu! Co krok, to stejné chování! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Gibson kopíruje Travoltu! Co krok, to stejné chování!

Kdo zvládl Vary lépe? Travolta nebo Gibson?
Kdo zvládl Vary lépe? Travolta nebo Gibson?  (Foto Aha! – Marek Pátek, Pavel Machan, Jiří Pitrof, Jan Tůma, Herminapress.cz, ČTK)

Hollywoodský úsměv číslo 1, absolutní vstřícnost k fanouškům a opičky! Tím se řídil loni ve Varech John Travolta (60) a letos Mel Gibson (58). Ten dělal do puntíku první den, všechno jako jeho předchůdce!

Bezprostředního Johna si vzal za svůj vzor! Aby ho Mel překonal nebo se mu alespoň vyrovnal, dokonce na něm i vyzvídal, jak ve Varech zazářít. „Ano, pánové si telefonovali, pana Gibsona zajímalo, co ho zde bude čekat. Pan Travolta loni vyžadoval být hlavně v kontaktu s diváky. Doufáme, že stejné to bude i s letošní hvězdou,“ řekla ještě před zahájením festivalu jeho mluvčí Uljana Donátová. A její tajné přání se splnilo. Gibson se opravdu snaží a kopíruje Travoltu, seč mu síly snaží. Kopírka mu jde skutečně na jedničku!


Přílet: LONI
Jakmile vystoupil Travolta z letadla v Karlových varceh, okamžitě rozdával úsměvy na všechny strany a bavil novináře a fanoušky.

LETOS
Gibson měl oproti Travoltovi ztížené podmínky. Letěl rovnou z natáčení z Nového Mexika a ke všemu ho bolely zuby. Přesto se snažil být milý.

Na červeném koberci: LONI
Bezprostřednost Travolty nezná hranic. Jakmile vystoupil z limuzíny před hotelem Thermal, vítal se s fanoušky a pózoval jako o závod.

LETOS
I když není od přírody Gibson jako Travolta bavič, i přes únavu se snažil působit co nejmileji. Rozesmát diváky se mu podařilo.

Setkání s fanoušky: LONI
John se s každým vítal, jako by se s ním znal léta. S fanoušky si podával ruku jako o závod.

LETOS
Gibson se také snažil, ale chyběla mu Travoltova bezprostřednost a neskrývaná radost.


Přebírání ceny: LONI
S kříštálovým glóbem Travolta ochotně několik minut pózoval.

LETOS
Mel působil, že si ceny skutečně váží. „To je opravdu úžasné, držet v ruce nahou ženu, která svírá kouli,“ okomentoval s úsměvem ocenění.

Autogramiáda: LONI
Jakmile viděl fanoušky s nataženými fotkami a propiskami, okamžitě s ek nim vrhnul a podepisoval se několik minut.

LETOS
Oscarový herec se po vzoru Travolty taky snažil.

Taneček v letním kině: LONI
Do absolutně naplněného letního kina vtrhnul Travolta na promítání filmu Pomáda jako uragán. Dokonce předvedl i několik tanečních kreací.

LETOS
Gibson v »letňáku« sice nepředstavoval romantický muzikál jako Travolta, ale akční sci-fi drama Šílený Max, přesto na pódiu vypadal jako John.

Melův extra kousek: Selfie s rozbitým mobilem!
Gibson ale na závěr prvního dne ve Varech přece jen překvapil. V letním kině se nadšený z atmosféry udělal selfie. Navíc ukázal, že není žádná zhýčkaná hvězda. Jeho omlácený telefon s rozbitým displejem mluví za vše.



Přečtěte si
prroud
6. 7. 2014 • 14:09

Co je na tom vlastne divnyho?,stejna Hollywoodska skola

3dots
6. 7. 2014 • 12:14

A co ty naše české "hvězdy", které se tam jely zviditelnit a připomenout? Také jsou vstřícní, podpisují se jako o závod, mají stálý profi úsměv?

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.