Mareš po rozchodu: Faltýnové koupil šaty za půl »mega«, sobě oblek za 7 tisíc! Pak se rozbrečel… | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Mareš po rozchodu: Faltýnové koupil šaty za půl »mega«, sobě oblek za 7 tisíc! Pak se rozbrečel…

Leoš Mareš a Petra Faltýnová
Leoš Mareš a Petra Faltýnová (Profimedia.cz)

Moderátor Leoš Mareš (38) je známý tím, že své přítelkyně pořádně hýčká. A že se nejedná o malé dárečky, ví i jeho milá Petra Faltýnová (36). Ta dostala sympatickou výbavičku do Karlových Varů za téměř půl milionu korun. To se mu ovšem moc nevyplatilo, pokud se skutečně opět rozešli.

Přestože dvojice behěm víkendu ve Varech vrkala jako dva holoubci, přesto měla potvrdit rozchod! "Ano, je to pravda, s Petrou jsme se rozešli. Je to smutný a bolestivý, ale nedalo se jinak. Nefiguruje u nás rozhodně nikdo třetí. Bylo to naše společné rozhodnutí a bylo strašně těžké, protože jsme pro sebe hodně znamenali a měli se rádi, ale bude to tak pro nás oba lepší,“řekl webu Super.cz moderátor.

"Před Varama jsem Pétě koupil patery šaty. Tyto černé značky Lanvin byly jasnou volbou. Petra by vždycky raději nosila jinou než černou barvu, ale tyhle byly na první pohled dokonalé a Petře neuvěřitelně sluší," rozněžnil se Mareš na serveru Super.cz

Petra Faltýnová (36) Modelka měla rozparek sice jenom do půlky stehen, ale všechny dámy zastínila cenou šatů. Model od Lanvin vyšel na 120 000 korun.

 

Sám ale na večírky chodí v mnohem levnějších modelech. „Jsem vyznavačem klasiky, konzervativní, takže pro mě to bylo jasné. Košile, oblek a motýlek, lakovky. Za tenhle oblek jsem dal, myslím, že 6 900,“ řekl pro Blesk TV přímo na večírku.

Ještě před tradičním karlovarským jucháním si ale jako jedna z opravdu mála příchozích celebrit nenechal ujít film. To je pro je hvězdy ve většině případech opravdová rarita. A dokonce moderátora obviněného z napadení dívky v pražském baru rozněžnil k slzám  „Mel Gibson byl pro mě zážitek, ale větší byl ten film po ceremoniálu. Plakal jsem, dojalo mě to. Byl jsem úplně hotovej,“ prohlásil Leoš o filmu I Origins.



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.