Jak to vypadá po Vánocích: Kdo dostal kopačky a kdo našel novou lásku? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Jak to vypadá po Vánocích: Kdo dostal kopačky a kdo našel novou lásku?

Během StarDance Doleželová a Janeček tvrdili, že jsou jen přátelé.
Během StarDance Doleželová a Janeček tvrdili, že jsou jen přátelé. (Foto pro Aha! - Martin Hurda )

Jedna strávila svátky v luxusu, druhá o samotě. V případě Miss ČR 2004 Jany Doleželové (32) přály Vánoce lásce a jejího nového partnera, miliardáře Karla Janečka (40), jí můžou všichni závidět. A to včetně Kateřiny Kristelové (34), která je čerstvě po rozchodu.

„Je nám krásně a snažíme se spolu trávit všechen volný čas,“ potvrdila Nedělnímu Aha! modelka a lékárnice, která se po boku bojovníka proti korupci začala objevovat na jaře letošního roku. Dlouho dobu se mluvili o tom, že si jsou blízcí. Oficiálně vztah potvrdili až nyní po návštěvě Dublinu při odhalení pamětního místa, které je věnováno Václavu Havlovi (†75).

Jen co se vrátili z Irska, vyrazili první společnou lyžovou do Špindlerova Mlýna, kam se sjíždí česká smetánka. Tam dávali lásku neskývaně každému na odiv.

Konec přes internet

Naopak zavřená doma je Kateřina Kristelová, kterou na Vánoce opustil moderátor Kamil Bartošek (27) alias Kazma. Trpkost z rozchodu je o to větší, že to světu oznámil přes sociální síť. „Přeci jen nejsme první ani poslední, kdo se rozešel,“ snaží se zlehčit situaci moderátorka.



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.