To je síla! Nešika Krampolová se znovu zmrzačila! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

To je síla! Nešika Krampolová se znovu zmrzačila!

Sotva se Hanka Krampolová zbavila berlí, postihla ji další zlomenina!
Sotva se Hanka Krampolová zbavila berlí, postihla ji další zlomenina! (Foto: Aha! - Pavel Machan, Roman Souček, koláž Ahaonline.cz)

Co je moc, to je moc. "Skleněná" manželka Jiřího Krampola (75)  Hanka (53) svému muži opravdu radost nedělá. Celý rok se léčila z následků komplikované zlomeniny kolene. Sotva však odložila berle, přichází další zranění. Tentokrát si zlomila ruku - to je snad prokletí. Pak že blesk neudeří do stejného místa dvakrát.

Do roka a do dne...

Naprosto udivující je fakt, že nová pohroma se udála ve stejné situaci, jako ta předchozí. Zase šla venčit fenku Žanetku a opět sebou sekla na zem, rok stará lapálie se opakuje. Buď nosí smůlu ten pejsek, nebo je Hanka opravdu dřevo, to snad ani jinak nejde. Další vysvětlení může být, že Krampolová "přebrala", protože jak známo, přihne si jako náš pan prezident ráda.


Tak co si zlomí příště?

"Strašně to bolí," stěžovala si zraněná nebožačka Blesku. To jí věříme, zlomenina pažní kosti není nic příjemného, teď je otázka, co bude dál. Stále se ještě léčí s kolenem, nyní ta ruka  a za chvíli přijde na řadu invalidní vozík. Trochu černý humor, ale co jiného si při takové neopatrnosti myslet. "Ještě není úplně jasné, zda nebudu muset znovu na sál, to se rozhodne ve čtvrtek," prozradila Hanka Krampolová. Paní, proboha, dávejte už na sebe většího bacha!



Přečtěte si
denia
15. 11. 2013 • 07:48

Pánové není nad to,mít o dvacet let mladší ženu - ta se o vás k stáru postará.

denia
15. 11. 2013 • 07:40

Copak taky Žanetka shrnula koberec? A nebo viroza?

hufnagll
14. 11. 2013 • 14:27

Stará Krampoulka asi někde kradla a zlomila si ruku. co na to Jyrka

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.