Džambulka Bartošová a Pepa Rychtář: Tajný scénář svatby! Kdo dostane pozvánku na nealko mejdan roku? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Džambulka Bartošová a Pepa Rychtář: Tajný scénář svatby! Kdo dostane pozvánku na nealko mejdan roku?

Josef Rychtář a Iveta Bartošová září štěstím.
Josef Rychtář a Iveta Bartošová září štěstím. (Aha! - Marek Pátek, Pavel Machan)

Termín svatby Ivety Bartošové (47) a Josefa Rychtáře (55) sice ještě nebyl upřesněn, ale už teď jsou jasné některé detaily. Svatba by podle slov zpěvaččina snoubence měla být v kostele a alkohol, kvůli Ivetině závislosti, nepoteče proudem. Víme ale víc!

Vizáž

Jak by měla Iveta vypadat? „Pani Bartošové bych doporučil něco střídmějšího. Celková image by měla být decentní bez zbytečných kýčů a okázalostí. Vlasy, make-up a šperky by měly ladit celkovým ne příliš nápadným outfitem. V žádném případě bych ji nestylizoval do princezny, tak jak tomu bylo při její první svatbě,“ myslí si vizážista hvězd Pavel Filandr.

Svatební šaty

A co róba? „Nedoporučovala bych bílé šaty. Volila bych barvu ivory nebo v barvě šampaňského, a to vzhledem i k jejímu věku. Doporučovala bych šaty přestřižené pod prsy s našikmo střiženým spodním dílem. Takové šaty splývají, zakryjí bříško i boky a nevěsta tak vypadá štíhle. Také bych volila trošku širší ramínka a na vršek šatů přidala nějaký zajímavý detail, který oživí jejich vzhled,“ radí návrhářka Soňa Hlaváčková.


Nápoje

Protože Ivetina závislost už dávno není tajemství, těžko se bude na její svatbě podávat alkohol. A protože obyčejná voda by pro hosty mohla být nudná, mohli by Bartošová s Rychtářem pozvat barmana, který by dokázal míchat nealkoholické drinky. Jsou na první pohled efektní, nabízejí velké množství chutí a Rychtář by při svatební noci nemusel řešit, že má opilou nevěstu.

Hostina

V žádném případě nepůjde o megalomanskou svatbu, jak tomu bylo v případě zpěvaččiny první svatby, která se konala na zámku Hluboká. Hostina druhé svatby bude s největší pravděpodobností v jedné z restaurací v Říčanech a počet hostů nepřekročí číslo padesát. Velkým favoritem je restaurace, kde Josef požádal Ivetu o ruku. Svatby se tam odehrávají na zahradě, hosté nejsou rušeni a jde o velmi romantické prostředí s komorní atmosférou.


Svatební hosté:

Syn nevěsty Artur
Syn ženicha Jan
Pravá ruka ženicha zvukař Standa
Osobní léčitel nevěsty Saavedra

Pozvánku dostanou:

Matka nevěsty
Bratr nevěsty
Důvěrnice nevěsty Zlata Dvořáková (Golda)

Kdo určitě pozvánku nedostane

Obdivovatel nevěsty Zdeněk Macura
Exmilenec Domenico Martucci
Matka exmilence Grazia Marino della Torre
Expartner nevěsty Ladislav Štaidl
Exmanžel nevěsty Jiří Pomeje
Exmanželka ženicha Darina Rychtářová




Přečtěte si
egyptanka
11. 8. 2013 • 14:22

Dva kašpaři kterým se vysmívá celý národ.

mirkazam
10. 8. 2013 • 07:35

No nevím, jestli to ti, co nebyli pozvaní přežijí...chichi..

francek1945
10. 8. 2013 • 07:34

Ti dva magoři (on a ona) už asi nemaj co jíst a chlastat že jsou stále v médiích a berou za to prachy. Neznám nikoho, kdo by si vzal za manželku ženskou, která mu nasadí obrovský parohy a on je pro smích! Ten cholerik plácá do médií jednu lež za druhou. Jsem zvědav jestli ho v Itálii u soudu pořádně vosolej a Džamba ho tam bude navštěvovat. Závěr: Je to jenom divadlo a ze svatby nakonec nic nebude. Chce se mi z toho blejt velebnosti !

franckajagrova
9. 8. 2013 • 18:17

//fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/563323_520998077971884_1582168877_n.jpg je tak v 5.měsíci !

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.