SuperPláč 2013: Sborové fňukání odstartoval vyhazov Šafaříka! Kukačka se sesypal | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 5. května 2024

Svátek slaví Klaudie, zítra Radoslav

SuperPláč 2013: Sborové fňukání odstartoval vyhazov Šafaříka! Kukačka se sesypal

Potoky slz v 9. finálovém kole SuperStar.
Potoky slz v 9. finálovém kole SuperStar. (TV Nova, koláž Ahaonline.cz)

Nedělní večer byl znovu ve znamení slz. Už je to poněkolikáté, co se v přímém přenosu na konci víkendu hromadně hroutí jak soutěžící, tak moderátorka Zorka Kepková i porotkyně Ewa Farna. A člověka až napadá: nepotřebují ty děti pomoc odborníka?

Deváté finále SuperStar bylo zase o něco plačtivější. Nejméně hlasů dostal Martin Šafařík, a když tento verdikt zazněl sálem, začaly automaticky sálem šustit kapesníky, které předznamenaly brzké posmrkávání a slzy.

Poté, co Roman Juraško vyslovil Martinovo jméno, přemohl pláč v přímém přenosu porotkyni i Ewu Farnou. Ta se navzdory kamerám zvedla ze židle a vrhla se Martinovi do náruče. Poté, co přestala ovládat emoce, se odešla schovat se svým smutkem ještě před koncem přenosu do zákulisí. Se slzami v očích bojovala i moderátorka Zorka Kepková, které dojetím přeskakoval hlas.

Asi nejsilněji ale Martinův odchod ze soutěže zapůsobil na finalistu Adama Kukačku, který marně dusil záchvat pláče. Přímo na pódiu se otočil k světu zády a ocitl se psychicky zcela na dně. Utěšit se ho nepodařilo ani soupeřce Sabině Křovákové a ještě dlouho po přenosu se Adamovi leskly slzy v očích.

Zdá se, že přemíra emocí v soutěži dělá soutěžícím, Ewě Farne i moderátorce Zorce Kepkové čím dál větší potíže. Přitom jde v uvozovkách jen o pěveckou soutěž!. Možná by už televize měla povolat pro jistotu psychologa, který by protagonisty dal rychle do pořádku. V opačném případě se v 10. finálovém přenosu, který nás čeká příští neděli, můžeme dočkat i kolapsu.





Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.