Tajný večírek slavných: Zasahovala policie! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Tajný večírek slavných: Zasahovala policie!

Jana Stryková přivedla i svého psíka. Ten nadchl Báru Štěpánovou.
Jana Stryková přivedla i svého psíka. Ten nadchl Báru Štěpánovou. (Aha! – Karel Kopáč, TV Nova)

Své rozlučkové párty se po hercích a štábu Ulice dočkaly i hvězdy Ordinace v růžové zahradě 2. Ti narozdíl od kolegů z »nekonečného« seriálu nepozvali nikoho z novinářů. A věděli proč! Slavili totiž tak intenzivně, že už kolem jedenácté hodiny večerní musela zasahovat policie!

Grilování s živou muzikou začalo v pražském Podolí již v 19 hodin, a tak se není čemu divit, že se během necelých čtyř hodin tvůrci i stálice oblíbeného seriálu stihli dostat do takové nálady, že se bujaře zpívalo a tančilo. To se ale nelíbilo místním starousedlíkům, kteří na výtečníky kvůli rušení nočního klidu zavolali policii.

Ti se po domluvě s ní zklidnili a raději se přesunuli dovnitř podniku. Moderování večera se chopil Petr Vágner, který uspořádal i vědomostní soutěž, v níž byly nejen všeobecné otázky týkající se cestování či historie, ale i samotné »Růžovky«! Klání vyhrály týmy Martina Stránského a Dany Morávkové, čímž krásná herečka dostála své pověsti moudré ženy z dob pořadu »Hádej, kdo jsem«.

Dana má tu výsadu, že se s manželem zúčastnila i večírku Ulice. „Můj muž pro tento seriál skládá hudbu,“ vysvětlila nám herečka, kterou potkáte vždy elegantně oblečenou. Proto byl opravdu nezvyk vidět ji ve sportovním.



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.