Noční můra Cajthamlové s Havlíčkem: Vulgární soutěžící Jakub Kantor! Místo hubnutí chlastal! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Noční můra Cajthamlové s Havlíčkem: Vulgární soutěžící Jakub Kantor! Místo hubnutí chlastal!

Jakub Kantor má mnohem radši pivo a kořalku než zdravou stravu...
Jakub Kantor má mnohem radši pivo a kořalku než zdravou stravu... (pro Aha! – TV Prima)

Sto třináct kilogramů vážící soutěžící z primáckého pořadu »Jste to, co jíte« Jakub Kantor (20), který si objednal pomoc expertů na hubnutí Kateřiny Cajthamlové (48) a Petra Havlíčka (42), místo shazování váhy raději chlastal.

Průběžně to na sebe práskal na sociálních sítích. Mj. ve svých statusech i nadával členům štábu. „Nesnáším Pražáky a nesnáším p**u inženýra Havlíčka,“ stojí v jednom z nich.

„Jestli má se mnou pan Kantor problém, tak ať za mnou přijede a vyřídí si to se mnou jako chlap, a ne jako srab,“ řekl deníku Aha! výživový specialista Havlíček, který nechce prozradit, jak hubnutí arogantního mladíka dopadlo (díl poběží v televizi ve čtvrtek).

„Pan Kantor nehubnul. My jsme zjistili proč a on sliboval, že se tomu bude věnovat. Dokonce jsme s ním prodloužili natáčení. On ho pak ale ukončil a raději se věnoval chlastačkám,“ popsal podrážděně Havlíček.

Drzý tlouštík pravidla reality show porušoval neustále, zejména tím, že i přes zákaz dál konzumoval alkohol. To konečně na Facebooku i avizoval. „Tři věci bych nevyměnil za nic na světě: kamarády (asi 3), pivo a whisky.“ Během natáčení pak jeden z jeho statusů zněl: „Přátelé, pokud jsem někomu z vás napsal nějakou divnou SMS, 1,5 promile by to mohlo omluvit...“

Proč nakonec hubnutí vzdal a ještě do těch, kteří mu chtěli pomoci, kope, Kantor nijak nevysvětlil. Telefon nezvedal a nereagoval ani na naše SMS...

Přečtěte si
sla3
27. 5. 2011 • 07:38

jJakub Kantor potřeboval v přímém přenosu pouze POŘÁDNĚ PŘES TU NEVYCHOVANOU DRŽKU. ABSOLITNÍ PRIMITIV, ČLVĚK BEZ HODNOTY.Ten nebude mít v životě nikdy dobrého kamaráda, nebo přítele, protože sám nemá žádnou sebemenší morální hodnotu !

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.