Schwarzenegger osahával více žen! Říkaly mu... ŠMATLANÁTOR! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Schwarzenegger osahával více žen! Říkaly mu... ŠMATLANÁTOR!

»Šmatlanátor« Arnold už své manželství asi nezachrání...
»Šmatlanátor« Arnold už své manželství asi nezachrání... (ČTK/AP, ara)

Od doby, kdy se na světlo dostala aféra Arnolda Schwarzeneggera (63) s hospodyní Mildred Baenovou (50), přichází jedna šokující zpráva za druhou! Jaká že je nejnovější? Arnold prý měl kromě své milenky, se kterou má nemanželského syna (13), zálusk i na její sestru Miriam (48) a matku Evelyn (76)!

V jeho domácnosti sloužily všechny tři. A přezdívaly mu »Šmatlanátor« podle filmu Terminátor, kde hrál hlavní roli. Jeho hbité ruce totiž neustále šmátraly, kde neměly!

„Kdykoli prošel kolem, flirtoval s námi. Neustále nám sahal na zadek, dokonce i matce, která je o 13 let starší než on!“ vyprávěla kdysi Mildred kamarádce.

Schwarzenegger se nyní rozhodl pozastavit všechny plánované filmové projekty, dokud se situace kolem jeho milenky a nemanželského syna neuklidní. Manželku Mariu Shriver (55) se snaží ukonejšit omluvami a prosí ji, aby stáhla žádost o rozvod.



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.