Kristýna Kočí prozradila: Tohle všechno tají John i Bárta! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Kristýna Kočí prozradila: Tohle všechno tají John i Bárta!

Kristýna Kočí
Kristýna Kočí (ČTK)

Strach nebo pocit vděčnosti, vymývání mozků, odměňování poslušnosti, absolutní oddanost všemohoucímu vůdci… Typické znaky sekty.

Poslankyně Kristýna Kočí, která ještě před pár dny vedla poslance Věcí veřejných, přesně takhle v rozhovoru pro MF Dnes popisuje fungování VV, z nichž ji před pár dny vyloučili za to, že podala trestní oznámení na Víta Bártu kvůli údajnému úplatku.

„Bárta mi zasílal, co přesně mám říkat v televizi, píše projevy Johnovi a každému z nás,“ prozrazuje Kočí, která VV nazývá sektou a tvrdí, že i ona se naivně stala její obětí. Bártovi prý byla vděčná, že ji přivedl do velké politiky. Hlavní slovo má prý vždycky Bárta. Případné oponenty pak utahá svým mnohahodinovým projevem. Poslanci trpí vzájemnou nedůvěrou a stihomamem.

„S někým jste se potkal na chodbě, a už se na vás všichni ostatní koukali, že je něco špatně. Musela jsem hlásit, s kým jsem se setkala, proč a co jsem řekla,“ uvedla dále Kočí. Bárta rozpozná, co na koho platí. Zda na člověka zařvat, nebo mu nabídnout peníze. „Dokážu si představit, že bych tomu řekla vymývání mozků,“ řekla také Kočí.

Každé pondělí probíhá poradní den v Bártově bytě, kam chodí nejen lidé z jeho ministerstva dopravy, ale i vnitra a dalších resortů. Oficiální šéf strany Radek John je prý jen figurkou, která se moc nevyjadřuje. V posledních týdnech měla pocit, že je sledována. Před jejím domem postávali podivní lidé, v noci jí někdo strkal klíč do zámku...

Přečtěte si
eremita
12. 4. 2011 • 22:52

 Co příště vytáhne ambiciozní slečna Kočí ze svého pelechu? Neznám pana Bártu, ale hysterické výlevy téhle slečně na důvěryhodnosti také nepřidávají...

lunatic
11. 4. 2011 • 18:37

... co mě podržet má - jsem si našel i já,i já !

zadnice
11. 4. 2011 • 10:15

Je to špína a podrazy "napříč těmito stranami"!!!V dalších volbách jsou pro většinu občanů nevolitelné!

andrea68
10. 4. 2011 • 23:39

že se nějaké takovéto stvoření nevyskytuje v mém okolí. Nejen že vypadá jako babochlap, ale takhle podrazácky se zachovat za to, že ji Bárta vytáhl nahoru mezi politickou smetánku (což byl zajisté její životní sen), to chce opravdu silný žaludek. Ten jí zřejmě splní modří ptáci, ale pokud dojde v předčasným volbám, tak se také může stát, že si na drahé kabelky bude muset vydělat prací, protože u běžné populace moc nezabodovala.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.