Seznamte se... Pitomci k pohledání! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Seznamte se... Pitomci k pohledání!

Chtít se vařit v mikrovlnce není dobrý nápad...
Chtít se vařit v mikrovlnce není dobrý nápad... (Profimedia.cz)

Každý rok se vyhlašují Darwinovy ceny. Poněkud kontroverzní ocenění se ovšem udělují jedině posmrtně – vítězí lidé, kteří přišli o život nejkurióznějším způsobem, nejčastěji vlastním zaviněním.

Existují ovšem i experti, kteří útok své blbosti o vlásek přežijí. Cenu sice nedostanou, ale slavnými se stanou i tak...

Vedro jako v troubě

Američan byl ve své čtvrti vyhlášeným kutilem a opravářem. Není divu, že mu známý svěřil mikrovlnku ze své restaurace – o dost větší, než je ta kuchyňská. Dobrák soused se hned pustil do práce. V rámci oprav odpojil blokovací tlačítko, čímž umožnil spuštění trouby při otevřených dvířkách. V těch se ovšem zaklínil a při pokusu dostat se ven omylem nohou troubu zapnul. Nebýt pohotového zetě, který šel náhodou kolem, horní polovinu těla by měl do křupava upečenou.

Nebezpečná náhražka

Ruský námořník váhal s koupí kotvy ke své lodi, a tak se rozhodl dočasně používat leteckou bombu z 2. světové války. Sousedi na něj pro jistotu zavolali policii a bombu poslali k prozkoumání. A výsledek? Bomba byla funkční, navíc mohla kdykoliv vybouchnout. Muž šel do vězení za obecné ohrožení.

Upálil vosy, málem i sebe

Mladík z amerického Ohia narazil na zahradě svého domu na vosí hnízdo a nad plechovkou piva vymyslel strategii, jak se vos zbaví. Nalil do díry sedm kanystrů  benzinu a hodil do hnízda zapálenou sirku. Z místa sice utekl, plameny z výbuchu ho ale dostihly. Přišel jen o vlasy a oblečení, výbuch ztlumila hlína.



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.