Štolpa přijel na »poloprázdnou charitu«: Byl to trapas! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Štolpa přijel na »poloprázdnou charitu«: Byl to trapas!

Roman Štolpa
Roman Štolpa (Aha! – Marek Pátek, ara)

Herec Roman Štolpa (46) a jeho kolegyně Sandra Pogodová (35) skutečně přijeli do severočeského Varnsdorfu na dobročinné fotbalové utkání mezi místním týmem a týmem hvězd. Sál tělocvičny byl ale poloprázdný, a tak se herci vypravili přímo do Dětského domova Lipová u Šlukovna a přivezli dětem stromek a cukroví.

Jak jsme vás informovali v Nedělním Aha!, existovaly pochybnosti, jestli akce vůbec proběhne. Charitativní fotbal totiž pořádal trestaný podvodník Lukáš Kohout (27) souzený za to, že jako falešný asistent exministra zahraničí Jana Kavana (64) létal za státní peníze po světě.

Asi právě proto, že Lukášovi dodnes lidé nevěří, přišlo do místní tělocvičny velmi málo lidí. „Ze vstupného jsme pro Dětský domov Lipová u Šluknova vybrali 750 korun,“ řekl deníku Aha! Kohout.

Štolpa a Pogodová pak vše zachránili tím, že do domova přímo zajeli, s Kohoutem koupili dětem vánoční stromeček a cukroví a dali si s nimi čaj. Kohout poprvé nepodváděl, tak snad mu to vydrží a další charita už dopadne lépe.

Herci Sandra Pogodová (vlevo) a Roman Štolpa s dětmi z domova v Lipové.

Lukáš Kohout

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.