Joe Jackson konečně přiznal: Ano, Michaela jsem bil! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Joe Jackson konečně přiznal: Ano, Michaela jsem bil!

Joe Jackson
Joe Jackson (ČTK)

Otec zpěváka Michaela Jacksona (†50) se déle než rok po jeho smrti konečně přiznal, že děti opravdu mlátil! „Ano, bil jsem je. A ničeho nelituji. Zachránil jsem je tím před vězením,“ prohlásil hrdě »Papa Joe«, který dosud jakékoli násilí na dětech popíral.

Michael Jackson sice loni v červenci zemřel na zástavu srdce způsobenou předávkováním léky, jeho hudba ale žije dál. V příštích dnech vyjde jeho poslední album Swansong, které vyvolalo řadu spekulací. Paranoidní Jackson ho údajně nazpíval producentům přes telefon do hlasové schránky!

Nahrávací společnost Sony z toho teď asi moc nadšená není – utratila spoustu času a peněz za ověřování pravosti nahrávek, přesto ale zůstávají pochybnosti, že je zpěvák nenazpíval. Navíc se producentům ozvala asi desítka lidí trvajících na spoluautorství. Několikasetmilionový výdaj se ovšem společnosti jistě několikanásobně vrátí...

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.