Bára Basiková: Museli mi nohy zlomit znovu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Bára Basiková: Museli mi nohy zlomit znovu!

Bára Basiková si na dovolené zlámala kotník tak, že bude mít do konce života problémy. Za to ale bude chtít odškodné!
Bára Basiková si na dovolené zlámala kotník tak, že bude mít do konce života problémy. Za to ale bude chtít odškodné! (Aha! – Marek Pátek)

Zpěvačka Bára Basiková (47) si zoufá. I přes několikaměsíční náročnou léčbu komplikované zlomeniny kotníku se musí smířit s doživotním handicapem!

„Zlomené kůstky mi špatně srostly. Museli mi je tedy znovu lámat a spojit šrouby. Jenže ani přesto už nikdy nebudu v plné síle a budu mít trvalý handicap při pohybu,“ říká Basiková, která musela absolvovat již dvě operace. Omezení pohybu je pro ni velkou překážkou v práci. V muzikálech musí při zpěvu často i tančit, jenže to teď pro ni bude utrpení.

„Pro Báru to bude nejen při práci představovat velké omezení, a proto se rozhodla, že z toho hotelu, kde uklouzla na mokré podlaze a zpřelámala si kotník, vysoudí obrovské odškodné,“ prozradil zdroj ze zpěvaččina okolí.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.