Blondýnky,vykliďte pole! Muži mají raději brunetky (jsou nejhezčí) a zrzky (jsou nejlepší v posteli) | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Blondýnky,vykliďte pole! Muži mají raději brunetky (jsou nejhezčí) a zrzky (jsou nejlepší v posteli)

Nejhezčí žena světa – Angelina Jolie.
Nejhezčí žena světa – Angelina Jolie. (: Profimedia.cz)

HAMBURK – Ano, je to tak! Tvrzení, že muži mají raději blondýnky, už neplatí! Podle nejnovější ankety jsou teď pro muže nejpřitažlivější brunety! A tou nej, nej z nich je podle průzkumu herečka Angelina Jolie (30).

Ano, je to tak! Tvrzení, že muži mají raději blondýnky, už neplatí! Podle nejnovější ankety jsou teď pro muže nejpřitažlivější brunety! A tou nej, nej z nich je podle průzkumu herečka Angelina Jolie (30). Naopak zrzky jsou prý největšími přebornicemi v sexu…

Ženy, vaše barva vlasů o vás vypovídá daleko více, než si myslíte. Potvrzují to také výsledky vědeckého experimentu, který provedli němečtí experti z univerzity v Hamburku. A výsledek? S blondýnkami si muž sice užije víc legrace, ale nejnáruživější jsou ženy s rudými vlasy. Dr. Werner Habermehl k tomu říká: „Je statisticky dokázáno, že zrzky vedou daleko intenzivnější sexuální život než ženy s jinou barvou vlasů. A mají také daleko více sexuálních partnerů, než je obvyklý průměr.“

Žena, která má stálého partnera a začne si barvit vlasy na zrzavo, zase podle vědců dává najevo, že ve vztahu není spokojená: „Když si žena začne barvit vlasy na červeno, říká tím, že hledá jiného, lepšího partnera,“ tvrdí Habermehl. „Když muž vidí na opačném pohlaví červenou barvu vlasů, hned jej napadne, že je to žena, která jde rovnou na věc,“ dodává německá psycholožka Christiane Baumanns.

Brunetky zase mají podle britského časopisu Harpers & Queen, který sestavil žebříček nejkrásnějších žen světa, největší sexappeal. Do první pětky nejpřitažlivějších žen planety se letos nedostala ani jedna blondýna! Za vítězkou Angelinou Jolie (30) se seřadily modelka Christy Turlington (37), jordánská královna Rania (36), režisérka filmu »Ztraceno v překladu« Sofia Coppola (35) a kuchařská hvězda Nigella Lawson (46). Plavovlasé krásky Kate Moss (32), Uma Thurman (36) či Scarlett Johansson (21) skončily v poli poražených.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.