Thálie 2009! Neoceněný Hůlka: Útěk! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Thálie 2009! Neoceněný Hůlka: Útěk!

Dan Hůlka s přítelkyní Šárkou hned po přenosu utekl.
Dan Hůlka s přítelkyní Šárkou hned po přenosu utekl. (Aha! – Alexandr Malachovský)

Muzikálový pán démonů Daniel »Dracula« Hůlka (44) ostrouhal. V sobotu večer mu totiž jen o vlásek uniklo nejprestižnější tuzemské divadelní ocenění Thálie.

Skleněnou vázu Bořka Šípka si místo něj odnesl domů Petr Gazdík coby Jean Valjean v brněnském nastudování Bídníků. A přestože se po zbytek přímého přenosu tvářil, že to svému kolegovi přeje, opak byl pravdou. Hůlka se totiž i se svou o dvacet let mladší partnerkou Šárkou Vaňkovou ihned po vypnutí kamer vypařil jak pára nad hrncem a nedorazil ani na slavnostní večírek.Stejně se zachovala i zpěvačka Bára Basiková. Tu porazila mladičká herečka Lucie Štěpánková, kterou můžete znát například coby kadeřnici z nekonečného »nováckého« seriálu Ulice.

Nejdojemnější bylo předání Zvláštní ceny Kolegia za celoživotní přínos českému divadelnímu umění. Tu získal herec, spisovatel, dramatik a spoluzakladatel Divadla Na zábradlí Ivan Vyskočil, který přestože se snažil svou děkovací řeč změnit v jeden vtip, závěr byl dost dojemný. Nezapomněl totiž poděkovat své ženě, která jej po léta podporovala a dnes je již pět roků upoutána na lůžko.

Na Tháliích nemohl chybět ani Juraj Herz s přítelkyní Martinou Hudečkovou.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.