Ochrnutý Muž roku Zach přiznal: Zranil jsem se kvůli chlastu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Ochrnutý Muž roku Zach přiznal: Zranil jsem se kvůli chlastu!

Fešák Martin den před nehodou hýřil optimismem.
Fešák Martin den před nehodou hýřil optimismem. (repro: TV Markíza, Aha! – Martin Hykl)

Vítěz loňského ročníku soutěže krásy Muž roku Martin Zach (24), který si den po soutěži při skocích do vody zranil páteř tak, že je od té doby upoután na vozík, přiznal, že při nehodě sehrál vinu alkohol!

„Souhra chyb a náhod, euforie z předchozího dne s částí alkoholu zapříčinily, že se to stalo,“ potvrdil nyní Zach. Jeho zranění bylo tak vážné, že mu lékaři předpověděli pouze hybnost hlavy. „Začal jsem hýbat rukama, pravá se začíná probouzet. Do roka budu chodit, a i kdyby ne, do pěti let to snad bude. Věda se vyvíjí, lékaři snad něco vymyslí,“ řekl.

Že je v maléru, si uvědomil až ve chvíli, kdy ho záchranáři 29. srpna loňského roku po skoku na lyžích do rybníka Kačák ve Vrchlabí uložili do nafukovací matrace, která fixuje páteř, a řekli mu, že pro něj letí vrtulník. „Už od odrazové hrany před skokem jsem ale věděl, že to špatně dopadne. Šel jsem přímo na hlavu, jakoby do šipky. Pamatuji si, jak jsem stoupal vodou, jak mě kamarád vytáhl,“ zavzpomínal sympaťák Martin a přiznal, že na vozíku rozhodně nechce skončit.

„Nikdy jsem si nepřipustil, že bych neměl chodit nebo že bych měl zůstat ležet. Nohy necítím, cítím od prsou nahoru. Ale zvládnu to!“ dodal na závěr rozhovoru pro magazín Reflex televize Markíza.

Kliknutím zvětšeteKliknutím zvětšete

Kliknutím zvětšeteKliknutím zvětšete

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.