Herec Nicolas Cage - Drtí ho obří dluhy! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Herec Nicolas Cage - Drtí ho obří dluhy!

„Počkejte mi, všechno zaplatím,“ slibuje Cage.
„Počkejte mi, všechno zaplatím,“ slibuje Cage. (Profimedia.cz)

Slavný herec Nicolas Cage (45) se vždy pyšnil velikým majetkem, ale dnes je známý kvůli neméně velkým dluhům. Finančnímu úřadu dluží v přepočtu 105 milionů korun, dalších 35 milionů pak na nezaplacených účtech. Proto rychle prodává veškerý nemovitý majetek.

Prodejem nemovitostí by se neuživil. Za sídlo v Los Angeles chtěl 550 milionů Kč, ale nakonec byl rád za 200 milionů. Už předtím prodal pod cenou středověký hrad v Bavorsku za 43 milionů a luxusní dům v Anglii za 100 milionů. Další starobylý hrad má na britských ostrovech, i ten se už objevil v nabídkách realitních makléřů. Navíc se proslýchá, že věřiteli pronásledovaný Cage bude nucen nabídnout i klenot svého majetku – šestnáctihektarový ostrov Leaf Cay na Bahamách, za který kdysi zaplatil pohádkových 60 milionů Kč.

Herec, který za poslední rok vydělal 700 milionů Kč, není schopen vést pohodlný život bez dluhů. Cage z toho viní bývalého manažera Samuela Levina. Obvinil ho ze špatného investování svých peněz a doufá, že po něm soudně vymůže až 350 milionů Kč. Soud je ovšem nákladná záležitost a může se táhnout roky. Proto Cageovi zatím nezbývá než prodávat, co se dá...

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.