Povedený hokejista Hladký - Za loupeže do kriminálu? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Povedený hokejista Hladký - Za loupeže do kriminálu?

Petr Hladký si prý spletl hokejku s pistolí.
Petr Hladký si prý spletl hokejku s pistolí. (– hcnj.cz)

05:00 – Ten chlapec si nevybral hladký život. Hokejista Petr Hladký (26) a jeho tři kumpáni podle policie přepadli v Brně s pistolí v ruce trafiku, obchod s potravinami a několik poboček sázkových kanceláří. Jednu dokonce dvakrát a žena za přepážkou dodnes údajně trpí posttraumatickou stresovou poruchou. Hladkému hrozí dvanáct let kriminálu, a přesto v úterý nedorazil k hlavnímu soudnímu líčení.

Ten chlapec si nevybral hladký život. Hokejista Petr Hladký (26) a jeho tři kumpáni podle policie přepadli v Brně s pistolí v ruce trafiku, obchod s potravinami a několik poboček sázkových kanceláří. Jednu dokonce dvakrát a žena za přepážkou dodnes údajně trpí posttraumatickou stresovou poruchou. Hladkému hrozí dvanáct let kriminálu, a přesto v úterý nedorazil k hlavnímu soudnímu líčení.

„Pan obžalovaný poslal soudu pouze mail, že hraje hokej a živí se jím a klub jej neuvolnil, protože hrají o první místo. Písemný souhlas s tím, aby hlavní líčení proběhlo bez něj, ale neposlal,“ zuřila soudkyně Jaroslava Bartošová. „Vzhledem k tomu, že se obžalovaný k soudu nedostavil z malicherných důvodů, vydám příkaz k jeho zatčení a uvalení vazby,“ rozhodla se dát povedeného hokejistu pod zámek rozhněvaná žena v taláru.

Hladký a jeho parta si prý naloupili necelého půl milionu korun. „Jen jsem šel s nima, nevím proč, asi tam hrál roli alkohol, nepřemýšlel jsem, co dělám. Ale kvůli penězům to nebylo, já vydělával hokejem,“ plácal pro server iDNES Hladký.

Vydělává hokejem? A kde? A jak? Bývalý hráč Komety Brno se totiž potlouká po klubech a pověst profíka zrovna nemá. „Nechodil na tréninky, při omluvách pohřbil všechny tetičky a babičky, takže jsme se rozešli,“ popsal svoji zkušenost s Hladkým sekretář týmu Nového Jičína Jiří Mohler. „V pondělí nám oznámil, že jde do Havířova. Jenže tam o ničem nevědí,“ pověděl včera Aha! generální manažer druholigových Predátorů z České Lípy Bohumil Slavíček.

Tak kde hraje Hladký o první místo? Mezi lapky?

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.