Nevěrnice Erbová - Utekla před Řepkou do Egypta! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Nevěrnice Erbová - Utekla před Řepkou do Egypta!

Fotografie
Fotografie (internal)

05:00 – Sexbomba Vlaďka Erbová (28) zažila nejhorší dovolenou života! Přestože chtěla utéct od problémů, které si způsobila vztahem s kapitánem fotbalové Sparty Tomášem Řepkou (35) a odletěla s kamarádkami do Egypta, trable se jí nevyhnuly ani tam.

Sexbomba Vlaďka Erbová (28) zažila nejhorší dovolenou života! Přestože chtěla utéct od problémů, které si způsobila vztahem s kapitánem fotbalové Sparty Tomášem Řepkou (35) a odletěla s kamarádkami do Egypta, trable se jí nevyhnuly ani tam.

Ozvaly se jí totiž zdravotní problémy – má sedmkrát operovaná střeva, několik gynekologických operací a časté žaludeční koliky. Dva dny po příletu se vzbudila ve tři hodiny ráno a začala zvracet. „Bylo mi strašně zle, měla jsem velké bolesti žaludku a do osmé hodiny ranní jsem na toaletě prakticky bydlela. Byla jsem strašně slabá a skoro jsem nemohla chodit,“ popisuje česká »proutnice«, které se musel ujmout místní lékař. „Skončila jsem na kapačkách, dostala jsem asi troje prášky,“ dodává.

Později se jí už udělalo naštěstí lépe. „I tak jsem si to moc užila. Dámská jízda byla skvělá, měly jsem nádherné apartmá v hotelu a moře bylo průzračně čisté. Nejvíc mě asi dostal na pláži velbloud, který se jmenoval Karel Gott,“ dodala Erbová. Její žaludeční obtíže mohl způsobit prozrazený románek a bortící se manželství. „Hned druhý den pobytu vyšlo na titulu jednoho deníku další pokračování o mně a Tomášovi Řepkovi, a zase jsem měla zahlcený mobil zprávami,“ lituje Erbová.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.