Dnes večer ve Druhé šanci: Tlustá modelka Linda – drogy, žranice, Bohnice... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Dnes večer ve Druhé šanci: Tlustá modelka Linda – drogy, žranice, Bohnice...

 (: Nova TV)

PRAHA – Topila se v penězích, měla milující rodinu a spoustu přátel. Vystupovala i v televizi. Měla všechno, co chce člověk v životě mít. Jenže osud jí uštědřil těžkou ránu! Když mladé modelce Lindě zemřela matka, zhroutila se jí svět. Pak se rozešla s přítelem a ještě navíc přišla o práci.


Zoufalství nabíralo na obrátkách. Zavřela se v bytě a půl roku si do něj nechala vozit jen drogy a hory jídla. Ztloustla o 35 kilo, rozprodala skoro všechen svůj majetek... Sáhla si na dno.

Linda ale chtěla zpátky svůj život, a tak začala bojovat. Po léčbě v pražských Bohnicích se přestěhovala do nového bytu, absolvovala rekvalifikační kurs, získala práci a pořídila si psa. Našla v sobě novou sílu a dokonce zhubla na svoji skoro původní váhu.

Příběh Lindy odvysílá TV Nova dnes od 21.20 v pořadu Druhá šance. Kuriozitou také je, během natáčení si hrdinka našla přítele a díky pořadu s ním vyrazila do Benátek, kde ji požádal o ruku. Na závěr jim televize vystrojila velkolepou svatbu.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.