Aria v Praze - Nejluxusnější hotel na světě! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Aria v Praze - Nejluxusnější hotel na světě!

Hotel Aria má zcela unikátní restauraci na střeše, odkud je krásný výhled nejen na barokní zahradu.
Hotel Aria má zcela unikátní restauraci na střeše, odkud je krásný výhled nejen na barokní zahradu. (hotel Aria)

PRAHA – Nejluxusnější hotel na světě je v Praze! Nenápadný hudební hotel Aria na Malé Straně vyhrál v anketě Travelers´ Choice 2009. Hodnotitelé ocenili hlavně jeho originální vzhled a netraiční poloha. Nejlevnější apartmá tady stojí jen 5500 korun za osobu a noc.

Nejluxusnější hotel na světě je v Praze! Nenápadný hudební hotel Aria na Malé Straně vyhrál v anketě Travelers´ Choice 2009. Hodnotitelé ocenili hlavně jeho originální vzhled a netraiční poloha. Nejlevnější apartmá tady stojí jen 5500 korun za osobu a noc.

Hotel Aria, který porazil všechny světoznámé luxusní hotelové sítě, je téměř utajený. Také proto je často navštěvován největšími hvězdami filmového, obchodního i politického světa. Luxusní poklad je ukryt na Malé Straně, má 52 pokojů, přičemž každý je jinak hudebně zaměřený. Najdete tu Mozartovo apartmá, apartmá Boba Marleyho, Edith Piaf nebo třeba Beatles.

Dalším skvostem vítězného hotelu je překrásná barokní zahrada, která je zapsána i v seznamu UNESCO, a do 18 hodin ji může navštívit úplně každý. Hudba vás v tomto hotelu obklopuje všude, kam se hnete. Na klíčích od apartmá dostanete iPod, muzika zní ve všech společných prostorách a v restauraci vám naservírují jídlo na talíři, na kterém je vyobrazen nějaký slavný hudebník. Noty jsou tu všude.

Kliknutím zvětšeteKliknutím zvětšete
Kliknutím zvětšete

Kliknutím zvětšete

Kde se ubytovávají milionáři
  • Nejdražší hotel světa:
    Hotel President Wilson v Ženevě – noc za 52 tisíc dolarů (asi 1,1 milionu korun). Vyrovnat se mu snaží hotel Atlantis v Dubaji, kde je noc za 25 000 tisíc dolarů (531 tisíc Kč).
  • Nejdražší hotel v Česku:
    prezidentské apartmá v pražském hotelu Four Seasons přijde na 115 tisíc korun za noc.
  • Nejdražší hotel v USA:
    Noc v TY Warner Penthouse v hotelu Four Seasons v New Yorku stojí 30 tisíc dolarů (638 tisíc Kč).
Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.