Tvar poprsí prozradí povahu ženy. Překvapivé výsledky amerického výzkumu... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Tvar poprsí prozradí povahu ženy. Překvapivé výsledky amerického výzkumu...

Na univerzitě v americkém Houstonu nedávno dokončili několikaměsíční výzkum, kterým by se nejspíš velmi rád zabýval snad každý chlap. Vědci zkoumali, jestli existuje vzájemný vztah mezi ženskou povahou a tvarem ňader jejich majitelky.


...a pak že vědci mají nudnou práci!

Testů se zúčastnilo na 5000 žen mezi 18 a 30 lety z celých Spojených států amerických. Průzkumu se nesměly zúčastnit ženy s poprsím vylepšeným plastickým chirurgem. A výsledky? Ty jsou velice překvapivé. Vědci totiž tvrdí, že podle velikosti a tvaru prsou lze opravdu odhadnout povahu jejich majitelky a že vše lze dokonce aplikovat i obráceně. Zkrátka, pokud dotyčnou dobře znáte, nemusíte ji ani svlékat, abyste věděli, co ukrývá její podprsenka. No schválně, vyzkoušejte si to...

Vzor 1:
Kliknutím zvětšeteNezbedná

Malá prsa s ostrými bradavkami, velikostí připomínající spíše mužský hrudník, jsou podle lékařského týmu znakem nevinnosti, naivity a jakési dětské nevyzpytatelnosti. Jejich nositelky jsou tedy milé, upřímné a rozverné, ale také umějí být zlé, pokud je jim ubližováno. Skrývá se v nich zarputilost a v případě, že cítí, že je někdo zneužívá, nebo jim bylo ublíženo, také pomstychtivost.

Vzor 2:
Kliknutím zvětšeteDivoká

Tato ňadra jsou malá s bradavkami vzdalujícími se od sebe. Jejich majitelky jsou velmi vášnivé a horkokrevné. V lásce dokážou být divoké a při sexu velmi zručné a chápající. Pokud však jejich partner dopustí, aby oheň vášně vyhasl, nedělá jim problém nevěra. V kariérním životě se jim daří, protože jsou ochotny jít přes mrtvoly.

Vzor 3:
Kliknutím zvětšeteNěžná dračice

Ňadra třetí skupiny nejsou nijak veliká, ale ani malá. Směřují lehce od sebe, bradavky jsou výrazné a špičaté. Jejich majitelky patří k nejlepším milenkám, jsou něžné, chápavé a vstřícné. Zdobí je mimořádná trpělivost, které se ovšem nesmí zneužívat. Pokud totiž jejich pohár trpělivosti přeteče, vybouchnou a už nikdy se k nim nepodaří najít cestu. Milují děti a rodinu.

Vzor 4:
Kliknutím zvětšeteDívka od vedle

Tato ňadra jsou větší, pevná, s velkými bradavkami vystrčenými dopředu. Nerozbíhají se do stran, někdy dokonce vypadají jako silikony. Ženy, které se jimi mohou pochlubit, bývají přátelské, věrné a inteligentní, i když někdy trochu naivní. Vědí, že se mužům líbí, ale nezneužívají toho. Milují sex, ale pouze ve spojení s láskou. V práci i v životě jsou pečlivé a oddané, ale občas jim chybí trocha fantazie a kreativity.

Vzor 5:
Kliknutím zvětšeteMilovnice luxusu

Ňadra v této skupině jsou velká a masivní, bradavky jsou posunuty výše a směřují směrem nahoru. Jejich majitelky jsou vášnivé, ale i vypočítavé. Patří mezi archetyp »pořádná ženská«. Jsou vybaveny velkou náruživostí, kterou ovšem dokážou využívat ke svému prospěchu. Milují luxus a dokážou si ho prostřednictvím svého sex-appealu obstarat. Svůj život mají pevně v rukou.

Vzor 6:
Kliknutím zvětšeteMáma od rodiny

Tato ňadra jsou mohutná, těžká, s velkými, výraznými, nezřídka tmavými bradavkami. Na první pohled je jasné, že dokážou nakrmit mnoho dětí. Nositelky jsou většinou oddanými ženami, které nadevše milují rodinu, umějí si ovšem pořádně dupnout a zjednat pořádek. V pozdním věku se z nich stávají opravdové matky a vládkyně rodu, které jsou schopny srovnat do latě kohokoliv. Pokud jsou milovány, jsou těmi nejlepšími a nejvěrnějšími manželkami.

Vzor 7:
Kliknutím zvětšeteFemme fatale

Prsa jsou středně veliká, pevná, bradavky směřují nahoru a jsou špičaté a drobné. Jejich nositelky jsou opravdovými »femme fatale«. Není vůbec těžké se do nich zamilovat a zničit si kvůli nim život. Umějí být kruté a vypočítavé. Jsou velmi dobré v budování kariéry a úspěšného života. Ačkoliv tak na první pohled nevypadají, bývají chladné, vášeň ovšem umějí velmi uvěřitelně zahrát. Nenechávají se ovládat emocemi, mají svůj život pevně pod kontrolou.


Foto Profimedia.cz

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.