Vondráčková (38): Krutý pobyt v Česku! Otrávila se chemickou látkou | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Vondráčková (38): Krutý pobyt v Česku! Otrávila se chemickou látkou

Ulice před kinem Pilotů, kde klip vznikal, byla celá zamořená.
Ulice před kinem Pilotů, kde klip vznikal, byla celá zamořená. (Foto Petr Mráček, ara)

Navzdory kanadským producentům si prosadila natáčení písničky k filmu Perfect Kiss (Perfektní polibek) v rodném Česku. To se Lucii Vondráčkové (38) ale šeredně vymstilo. V pražských Vršovicích totiž zrovna v tu dobu unikla do ovzduší nebezpečná látka, která všechny přiotrávila!

Za pár dní si nový klip, který navazuje na stejnojmennou komedii, pustilo milion fanoušků. Žádný z nich ale doteď netušil, v jak drsných podmínkách vznikal. „V ulici, kde je kino Pilotů, něco kopali a zamořili to tam nějakou šíleností. Představte si hodně silnou vůni kanagonu (acetonové lepidlo) všude. V tom se pak tancuje a zpívá jedna báseň,” snažila se to s odstupem času zpěvačka aspoň trochu zlehčit. V té době zrovna probíhala rekonstrukce Londýnské a Donské ulice na Vinohradech.

Mdloby a dušení

Štiplavý odér připomínající lepidlo ale byl tak dráždivý, že všichni na place měli blízko ke ztrátě vědomí. „Choreografii měli na triku Artefact Dance Group a během natáčení jsme se docela hustě otrávili. Všichni jsme byli stateční a neomdleli. Zfetovaní jsme ale byli dokonale,” svěřila se manželka hokejisty Tomáše Plekance (35). Naštěstí se to na nikom zdravotně nepodepsalo a vyvázli jen se špatnou vzpomínkou. Režie klipu se jako posledně ujal Ondřej Urbanec (34) a zatímco jeho dílko už je na internetu k vidění, film bude mít premiéru až na podzim 2018.

 Lucie Vondráčková dostala do těla! Natáčela klip pro Kanadu!

Video se připravuje ...



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.