Zajímavé výsledky hodně žhavé studie: Kdo má největší prsa v Evropě? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Zajímavé výsledky hodně žhavé studie: Kdo má největší prsa v Evropě?

Angličanky
Angličanky (: profimedia.cz, archiv)

Muži se prý dělí na horňáky a dolňáky, každopádně bujné vnady zaujmou určitě každého. Ženská ňadra jsou oblastí, která je stále podrobována pečlivému bádání a zkoumání.

Muži se prý dělí na horňáky a dolňáky, každopádně bujné vna-dy zaujmou určitě každého. Ženská ňadra jsou oblastí, která je stále podrobována pečlivému bádání a zkoumání. Proto nejspíš nikoho nepřekvapí, že odborníci z velké zahraniční firmy vyrábějící podprsenky se zaměřili na zpracování studie, která srovnává velikost ňader žen žijících v některých evropských zemích. A jak to dopadlo? Obstály české holky se ctí?

1. místo
Angličanky

Na prvním místě se bezkonkurenčně umístily Angličanky. K potěše zdejších mužů, kteří si potrpí na bujné křivky, se více než polovina zdejších žen může pochlubit čtyřkami! Osmnáct procent žen má velikost poprsí číslo tři, devatenáct dvojky. Pouhých šest procent Angličanek má prsa velikosti jedna či menší.

2. místo
Dánky

Dráždivými křivkami se mohou pochlubit i dánské ženy. Polovina jich má totiž prsa číslo čtyři, devatenáct procent velikost prsou tři, dvacet čtyři procenta se honosí dvojkami a sedm procent má jedničky. Dánský sýr zřejmě dělá divy!

3. místo
Holanďanky

Ani holandští muži nemají důvod si stěžovat. Podobně jsou na tom ale i Belgičanky, Švédky a Norky. Skoro to vypadá, že čím více na sever, tím jsou ženy vnadnější. Třetina Holanďanek se hrdě pyšní čtyřkami, další třetina trojkami. Dvojky tu má 22 procent žen, jedničky osm procent.

4. místo
Češky

Češky získaly bramborovou medaili. Téměř padesát procent našich holek a žen si vystačí s velikostí číslo dvě, dvacet osm procent má velikost tři a dvacet tři procent Češek skrývá vnady velikosti čtyři a více. Češky »krev a mlíko« jsou už, jak se zdá, nenávratnou minulostí.

5. místo
Němky

Podobně jako české holky jsou na tom i Němky. Bujnými ňadry se tu může pyšnit jen dvacet procent žen. Poprsím velikosti tři se chlubí 28 procent žen, dvojky jich má čtyřicet procent. Zbytek připadá na jedničky nebo ještě menší velikost.

6. místo
Rakušanky

Přestože Rakousko oplývá horskými štíty, o Rakušankách se to říci nedá, na plné poprsí muže zrovna nenalákají. Co příroda nadělila na krásách přírody, to ženám na velikosti ňader ubrala. A tak se jen šestnáct procent mužů může potěšit s poprsím velikosti čtyři. Ženy tu mají hlavně prsa velikosti tři a dva.

7. místo
Švýcarky

Ještě hůře než Rakušanky dopadly Švýcarky. Bodré kypré selky z horských strání zřejmě už úplně zmizely, protože velikostí ňader čtyři a více se tu může pochlubit jen třináct procent žen. Dvacet tři procent žen má velikost číslo tři, zbytek připadá na ňadra velikosti dvě a jedna.

8. místo
Italky

Úplně nejhůře jsou na tom Italky. Dvě třetiny mají prsa velikosti dvě či ještě menší. Jen každá desátá Italka oslňuje muže svými štědrými dary přírody v podobě poprsí velikosti čtyři a více. Faktem ale je, že co Italkám nenadělila matka příroda, to doženou svým temperamentem.

Zaručené ženské finty

  • Italky na tom byly s velikostí prsou vždycky zřejmě na štíru. Ve středověku totiž Benátčanky za jasných měsíčních nocí lezly na střechu domu, kde odhalily hruď měsíčním paprskům. Pronášely u toho zaklínadlo, které jim mělo pomoci k bujnějšímu poprsí.
  • Přestože Angličanky v žebříčku zvítězily, i ve viktoriánské době si tu ženy dělaly starosti s velikostí ňader. Stalo se tady proto módou vstřikovat si injekční jehlou přímo do prsů roztavený parafín. Efekt byl prý okamžitý a na pohled ohromující. Daň za voskovou krásu byla ale krutá a nevyhnutelná, ženy téměř vždy onemocněly rakovinou.
  • I v dnešní době touha po velkých ňadrech slaví úspěch. V Thajsku mají údajně přímo zázračnou rostlinu Kwaao khruea. Užívání kořene rostliny prý dokáže udělat s poprsím přímo zázraky, funguje údajně dokonce i na muže. Využívají toho transexuálové, kterým prý za krátkou dobu dokáže zformovat svůdná ženská ňadra. Úplně neškodná ale rostlina asi nebude, protože ji thajská vláda postavila mimo zákon.
Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.