ČESKÝ SLAVÍK: Borhyová se šperky za miliony! Proč kulhal Gott? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

ČESKÝ SLAVÍK: Borhyová se šperky za miliony! Proč kulhal Gott?

Lucie Borhyová zářila, majitel už 42. Zlatého slavíka Karel Gott (78) lehce pokulhával.
Lucie Borhyová zářila, majitel už 42. Zlatého slavíka Karel Gott (78) lehce pokulhával. (Foto Aha!: M. Hykl, M. Pátek, P. Machan, Herminapress.cz, showpix.cz)

Když galavečer, tak ve velkém stylu! To si řekly Lucie Bílá (51), Lucie Borhyová (39) nebo také Lucie Vonráčková (37). První dvě vsadily na diamanty v hodnotě desítek milionů. Ale ochranku s sebou měla jen jedna.

Do největšího luxusu se zahalila Zlatá slavice i držitelka Absolutního slavíka Bílá. „Mám na sobě něco neuvěřitelného. Připadám si jako princezna, ale už se těším, až to sundám, protože mám sama strach. Jsou to diamantové a smaragdové šperky Gismondy. Mají dohromady hodnotu okolo třiceti milionů korun,“ prozradila Aha! Bílá, která měla vše půjčené. A proto byly klenoty také ostře hlídány. „Mám tady s sebou dokonce pětičlennou ochranku,“ dodala zpěvačka. A bodyguardi opravdu nic nepodcenili.

 

„Než začal přímý přenos a do hlediště Hudebního divadla Karlín usedli diváci, kontrolovali místo, kde bude zpěvačka sedět,“ prozradil Aha! očitý svědek. S diamanty v uších, na krku a na rukou zářila ale také Borhyová. „Styling mi dělal Sam Dolce, takže mi vybral i šperky ALO diamond. Ale nevím, jestli můžu říkat, kolik stály. Jsou ve vysoké hodnotě, řádově milionů,“ prozradila moderátorka. „Není to sice premiéra, ale užívám si to, protože mít takové šperky je skvělé. Musím si to vychutnat, protože to není na dlouho,“ svěřila s úsměvem. Ten ji ale ztuhl na tváři, když si uvědomila, že klenoty v hodnotě 10 milionů musí celý večer hlídat sama jako oko v hlavě. „Strach mám, zodpovědnost za ně velikou, ale budu se snažit, aby se s nimi nic nestalo,“ dodala. Jakmile ale začal večírek, všechny obavy z ní padly a diamanty vůbec neřešila.

Statisícová manželka Karla Vágnera
Velkou pozornost na sebe strhla ručně malovaná a zdobená róba manželky skladatele Karla Vágnera (75) Katinky (52). Její hodnota byla podle informací Aha! okolo 200 000 korun a cennější byla o to víc, že šlo o hodně speciální dárek. Vágner šaty osobně vybral u Blanky Matragi (64) a manželce daroval na Slavíky za to, že se o něj obětavě starala, když před pár měsíci bojoval o život.

 

Drahý převlek pro Vondráčkovou
Držitelka Bronzového slavíka sice na diamanty nevsadila, ale co se týká výbavy na večer, nic nepodcenila. Do Karlína si přivezla rovnou dvě luxusní róby od sourozenců Ponerových. První na přebírání ceny byla v hodnotě 80 000 Kč a ta, do které se převlékla na večírek, vyšla na 60 000 Kč.

 

Proč pokulhává Karel Gott?

 

Nešlo si toho nevšimnout! Majitel už 42. Zlatého slavíka Karel Gott (78) lehce pokulhával. Před televizními diváky se snažil problém maskovat, před diváky v sále už tolik ne. Podle některých spekulací bolí Slavíka levá kyčel. Zatímco pravou má už 10 let umělou, levou má stále svoji a pravděpodobně ho začíná zlobit. „Tyto spekulace zcela popírám,“ řekla deníku Aha! zpěvákova mluvčí Aneta Stolzová. Sám Gott na náš dotaz neodpověděl a vyhlašování výsledků ankety hudební popularity okomentoval slovy: „Sobotní galavečer Český slavík Mattoni jsem si s manželkou Ivanou užil slavnostně, ve skvělé společnosti mých kolegů a přátel.

 

Bílá má 20. slavíka! Halilo ji 30 milionů! A 5 chlapů za zadkem!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
agent0707
1. 12. 2017 • 16:41

Z burek vytáhli zbraně: Na univerzitě stříleli,ptám se proč není u tohoto článku povolená diskuse,stejně jako u božského Káji a Bohdalky????

ivoadler
1. 12. 2017 • 14:55

Mně se Borhyová moc líbí. Vypadá jak Božena Němcová. Taky tak žije.

-bello-
28. 11. 2017 • 00:41

Koukám na Borhyovou a nevím, kde vzala, že má velikost 34-36 , tu mám taky, ale ona je zavalitá ..Paže má jak válce, ramana naducaný ..Šaty má pěkný, ale rozparek zbytečně vysoký.Lucinka Vondráčkovic měla šaty zas jak kojná! Co chce vystavovat na společenském věčeru, trapka ? ! Lucie Bílá vypadá jak Čachtická paní a Gott s Ivanou jak utržená ze řetězu Besídka zvlášní školy na mejdanu . Bože to je Slavík jen pro Slavíky, co si handlujou pořadí a dohazujou kšefty.Divák v tom nehraje roli, jen jim některý ( který blbec?! ) setrvačně posílá hlasy.Uživí se na tom reklama, herci a zpěváci vynesou půjčený šaty, šperky, namažou se, dojednají , doobjímají a jedou domů.A ty blbe na to koukej a příští rok jim dej kšeft " Slavík " zase Kdyby byl Gott soudnej, vyřeší to jako Helena Vondráčková.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.