Tenisová hvězda Kvitová: KŠEFT od Rychlého z Ordinace! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Tenisová hvězda Kvitová: KŠEFT od Rychlého z Ordinace!

Rychlý zlanařil Kvitovou!
Rychlý zlanařil Kvitovou! (Foto ara)

Klobouk dolů! Na nové díly Ordinace, která startuje už dnes večer, se teď mohou těšit i sportovní fandové. Petru Rychlému (52) se totiž podařil husarský kousek – přivést do seriálu tenisovou hvězdu Petru Kvitovou (27)!

Kdo by to byl řekl, že tohle může klapnout. Letos v březnu představitel seriálového primáře vysekl tenistce hodně netypické narozeninové přání. „Jakmile vyhrajete první zápas, tak já vám jako Čestmír Mázl zařídím roli v Ordinaci v růžové zahradě,“ nechal se tehdy slyšet v Televizních novinách.

Petra se vracela na tenisové kurty poté, co ji nějaký šílenec pořezal na její levé ruce v níž drží raketu. Dvojnásobná wimbledonská vítězka v prvním kole Roland Garros porazila Julii Boserupovou z USA 6:3 a 6:2 a to, co vypadalo jako nejapný vtípek, dopadlo na úrodnou půdu.

„Ordinaci sleduju dlouho. Když jsem v zahraničí, je příjemnou změnou slyšet češtinu,“ prozradila kdysi Petra, že je kamenickou fanynkou. „Kdyby přišla nabídka na menší roličku, asi bych se musela dlouho rozmýšlet, jestli bych ji vzala, nebo ne,“ tvrdila ještě před třemi lety.

Pak ale otočila. „Vyhrála jsem zápas, do Ordinace se těším,“ vzkázala Rychlému. Pro televizní scenáristy to byla hozená rukavice. A v jejich hlavách už se pro Petru rodí role.

„Těším se a sám jsem zvědavý, jak to vymyslí. Ale to už nechám na nich, svou misi jsem splnil,“ raduje se herec. „V těchto dnech probíhají sezení se scenáristy nad postavou, kterou ztvární Petra Kvitová. Není to jednoduché, neboť musíme zvážit mnoho aspektů včetně její časové vytíženosti.Prozradím, že by se měla objevit v lince Čestmíra Mázla,” sdělila deníku Aha! producentka seriálu Simona Matásková.

Nejvíc na tom ale vydělal Rychlý! Od březnové výzvy se totiž začal se světovou jedničkou kamarádit – Petr jí několikrát fandil na kurtu, Petra mu na oplátku několikrát zatleskala z hlediště Divadla na Vinohradech.

Nové tváře v Kamenici:

Přichází nový fešák Milan Peroutka (27)
medik Jonáš
Při pohledu na tohoto fešáka je nejedné dívce z Kamenice pořádně horko. Spíš než lásku ale pohledný medik řeší předčasný odchod táty. Navíc ještě musí být opoře Kláře Oltové coby své seriálové mámě. S otcovou smrtí se hvězda Tvojí tváře musela vyrovnat i ve svém životě. Bubeník Olympiku Milan Peroutka starší (49) nečekaně zemřel před čtyřmi roky.

Kdo si na ni brousí zuby? Klára Oltová (41)
sestra Květa
Na sesternu kamenické chirurgie ji coby novou vrchní sestru přijala seriálová Babeta (Bára Štěpánová). Do oka ale nepadla jenom jí. Na plavovlásku si začne brousit zuby zdravotní bratr Vilík (Roman Štabrňák). Květa ale pořád nemůže zapomenout na zesnulého manžela a na prvním místě má své děti – Jonáše a sedmiletou Františku (Viktorku Rybovou).

Poděs na sesterně Anna Julie Slováčková (21)
sestra Radka
Dcera Dády Patrasové (61) a Felixe Slováčka (74) bude divákům asi nejdřív spíše trnem v oku. Další hvězda Tvojí tváře si totiž zahraje umíněnou Radku, která potřebuje hlavně dospět. Lidem často vpálí do očí, co si o nich myslí a nebere si servítky. Důležitou roli sehraje v rozepři mezi seriálovou Květou a Babetou. A nebude to asi úplně férová hra!

Namachrovaný týpek Štěpán Benoni (32)
záchranář Marek
Tohoto sebevědomého chlapíka byste za kolegu asi mít nechtěli. Marek je přesvědčený o tom, že všechno dělá nejlíp a správně. Je to sice dobrý záchranář, ale empatie mu nic moc neříká. Nejvíc nevybíravě to dává najevo kolegyni Bibi (Marice Šopovské), kterou neuznává.

Vypočítavý synek Matyáš Svoboda (11)
Hugo
Pořádně zamíchá kartami! O jeho existenci totiž zatím nikdo neměl tušení, dokonce ani jeho otec MUDr. Švarc (Martin Zounar). Nemanželský syn udělá pořádný vítr v Bobově soužití s Heluš (Martinou Randovou). Po tatínkovi totiž podědil hlavně vypočítavost!

Šéfová z ciziny Chantal Poullain (61)
Charlotte Moreau
Do Kamenice přijede z popudu francouzského vedení nemocnice. Chtějí, aby zmapovala chod špitálu a zefektivnila ho. Nepopulárním rozhodnutím se tak nevyhne – právě ona třeba bude stát za změnou vrchní sestry, která se nebude líbit skoro nikomu...

Na video s Petrem Rychlým se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
-bello-
22. 8. 2017 • 09:03

Taky hééérečka Oproti druhým má výdělek skoro čistá ruka bez daně.Dyť je daňově v Monaku Nemám ji ráda a Růžovku neznám, nekoukám, zbláznila bych se usedat k tomu a neznám nikoho kolem mě ( široko daleko ne ) kdo na to kouká. Tak pro koho se to natáčí? .

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.