Pamatujete princeznu z pohádky S čerty nejsou žerty? Angelina dnes! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Pamatujete princeznu z pohádky S čerty nejsou žerty? Angelina dnes!

Dana Bartůňková v roli princezny Angeliny v pohádce S čerty nejsou žerty.
Dana Bartůňková v roli princezny Angeliny v pohádce S čerty nejsou žerty. (Zbyněk Pecák, archiv Blesku, reprofoto Youtube)

Od natáčení legendární pohádky S čerty nejsou žerty uběhla už pěkná řádka let, ale diváci ji stále milují. Prostořekou princeznu Angelínu si v princezně Hynka Bočana zahrála Dana Bartůňková (59), která na natáčení dodnes moc ráda vzpomíná. Podívejte se s námi, jak se za ty roky, co od natáčení uběhly, změnila.

Herečka a režisérka Dana Bartůňková se objevila v Dobrém ránu České televize, kde promluvila nejen o natáčení slavné pohádky, na které vzpomíná moc ráda, protože tehdy se ještě při natáčení nespěchalo. „Sedělo se a povídalo. Nás princezny produkce honila v deset večer do postele, abychom nebyly druhý den opuchlé, ale vždycky jsme se nějak dostaly zpátky,“ prozradila Dana.

Dana Bartůňková se v současné době věnuje hlavně divadlu, je totiž principálkou Metropolitního divadla Praha. Co se týká vzhledu a stárnutí, příliš to neřeší. „Každý stárneme. Ta jistota je pro každého stejná. Byli jsme mladí, blbli a řádili jsme. No a teď jsme zase v jiné věkové kategorii,“ uvedla.

 Podívejte se na ukázku z oblíbené pohádky!




Přečtěte si
arnostarno...@...
13. 7. 2017 • 12:40

Hrozná hrozná,hrozná,hrozná kdo to sem daL fujjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.