Banášová vyměnila milence: Mladší je lepší! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Banášová vyměnila milence: Mladší je lepší!

Adela Banášová má mladšího přítele.
Adela Banášová má mladšího přítele. (Aha! – Martin Hykl, TV Nova)

Adela Banášová (36) má nový vztah! Všechno je to velmi čerstvé, takže se tím moderátorka zatím moc nechlubí.

Její nynější přítel je o deset let mladší. Adela se však netají tím, že měla v životě i dva mladší partnery. „Kdysi jsem mívala starší, ale od chvíle, kdy jsem známá, mám mladší. Vysvětluju si to tím, že jsem děcko, které potřebuje všechno hravé, jednoduché, čisté,“ prozradila moderátorka s tím, že tohle všechno ji přitahuje.

Adela je navíc přesvědčená, že věk stabilitu negarantuje. „Znám spoustu zmatených čtyřicátníků. Že mají majetek, ještě neznamená, že jsou ukotvení a vědí, co se sebou. A hodnoty a zkušenosti mají i mladí. Mladší partner automaticky neznamená nezodpovědný,“ dodala Banášová.



Přečtěte si
eisenbieger
7. 12. 2016 • 17:26

stara sloveno , a co to kafe pred 5 lety , to si byla jeste dobrotka chtela si zasunout v tom botelu racek , ja do te spiny nechtel pac si prijela autobusem a smrdela si ....mojeho jaguara se svycarskym cislem sis jeste vyfotila tak co kecas

eisenbieger
7. 12. 2016 • 15:34

pani bekele , to si prectete co napsala v plesku na adresu brozovej ....chaluge je stara ajsenbonacka (64) s konfekcni velikosti 46 , ma boky jak skrin...tady mela uz asi 12 nicku , hleda chlapa aspon na prefiknuti , ale ona se nemeje , dala si sraz s jednm tady a ten se nestacil divid co to pred nim stalo ...

antonuis.j
7. 12. 2016 • 15:18

Adela je dobrá, chytrá a sympatická ženská. A že není klasicky krásná? A co, má být přeoperovaná jako ty zrůdičky typu Perkausová a spol? Má šmrnc i tak, i když nevypadá jako panenka, je svá a raději bych šel na kafe s ní, než s těmi "krasavicemi", co mají IQ bahna a držtičky i těla z plastů a s vytaženou kůží a napíchané kdovíčím!

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.