Finkové gamblerství: Sbalila jsem prachy a šla hrát! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Finkové gamblerství: Sbalila jsem prachy a šla hrát!

Linda prohrála desetitíce, zlobila se sama na sebe, přesto hrála dál...
Linda prohrála desetitíce, zlobila se sama na sebe, přesto hrála dál... (Foto Dana Kolářová)

Linda Finková (48) působila vedle svého expartnera Richarda Genzera (49) jako úplné neviňátko. Zdání ale klame. Když manželé vyrazili společně hrát automaty, větším gamblerem byla jednoznačně Linda!

„Byly doby, někdy před dvaceti lety, kdy jsme s manželem chodívali hrát do hospody automaty takzvaně za kilíčko, tedy za stovku. Jen tak, pro pobavení. Manžel toho většinou po chvíli nechal, ale já pokračovala,“ přiznala Finková pro Sedmičku. „Někdy jsem vyhrála, jindy prohrála, jenomže to došlo tak daleko, že když šel večer Geňa do divadla a já měla zrovna volno, posbírala jsem doma drobné, tisícovku i víc, a šla si sednout do hospody. Dala jsem si cigárko, coca-colu a hrála na automatech,“ šokovala Linda.

A objem peněz, který zahučel v automatech, se neustále zvětšoval. „Postupem času jsem prošustrovala minimálně dvacet tisíc korun. Začala jsem být na sebe naštvaná, protože jsem nikdy na ničem nebyla závislá, ale pokračovala jsem v tom dál, až jsme jednou s manželem vyhráli dvacet sedm tisíc. V tu chvíli jsem si řekla, že peníze mám zpátky a od té doby jsem na to nesáhla. Dodnes se ale stydím, že jsem někdy takovou hovadinu hrála,“ zpytovala svědomí Genzerova ex.

A hodně se hlídá, aby se její závislost znova nerozjela. Přiznává totiž, že hraní o peníze ji láká dodnes. „Já strašně ráda hraju o prachy, prakticky cokoli. Nejraději bych hrála o peníze i člověče, nezlob se,“ dodala Finková.



Přečtěte si
mekanik
1. 10. 2016 • 17:35

debilní osoba

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.