Tvrdý život české hvězdy Eurovize: Dřina a odříkání! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Tvrdý život české hvězdy Eurovize: Dřina a odříkání!

Gábině Gunčíkové na dalším úspěchu v Eurovizi hodně záleží.
Gábině Gunčíkové na dalším úspěchu v Eurovizi hodně záleží. (Aha! – Marek Pátek, showpix)

Je první reprezentantkou České republiky, která výrazně zabodovala ve světové show Eurovision Song Contest. Úspěch si Gabriela Gunčíková (22) vybojovala po zásluze.

Kariéru zpěvačky bere opravdu vážně a snaží se na sobě neustále pracovat. Podle českých kolegů z branže jí výrazně prospělo, že opustila rodné Čechy a odešla zpívat do Ameriky, kde má dako vyšší šance na úspěch. Po dvou letech v zámoří se jí podařilo prorazit i v Eurovizi. S písní „I stand“ dokonce postoupila do finále. Ani tato soutěž ale není procházkou růžovým sadem.


Vítězství prý nijak výrazně neslavila, i když neskrývala velkou radost. „Už dva roky nepiji alkohol, protože to není dobré na hlasivky. Takže jsem si dala kávu a vodu a po tiskovce šla na pokoj,“ prozradila v rozhovoru pro Blesk. Jestli bude co slavit i po finále, zatím není jasné. Gabriela se s celým svým týmem, který si nemůže vynachválit, pečlivě připravuje, i když kromě zpívání musí stíhat spoustu dalších aktivit, což může být dost vyčerpávající. „Celý týden je náročný, i když máme den volna. Zkoušíme na finále, fotíme, děláme rozhovory s médii a snažím se co nejvíc propagovat svoji písničku,“ dodala. Další úspěch Gunčíkové v Eurovizi je velkou výzvou i pro Českou republiku. Ta by totiž byla po jejím vítězství další pořadatelskou zemí soutěže.



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.