Markéta Plánková před kamerou: Tajný scénář plný sexu! Máme se na co těšit | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Markéta Plánková před kamerou: Tajný scénář plný sexu! Máme se na co těšit

Markéta Plánková
Markéta Plánková (Foto: FTV Prima a herminapress)

To je ženský sen. Jedou po vás všichni chlapi a vy si můžete vybírat. Markéta Plánková (36) vstoupila do Cest domů a hned má místní muže u nohou. O milostné scény v oblíbeném seriálu tak nebude nouze.

„Když jsem hrála v První republice, byla to náročná kostýmní práce. V Cestách jsem jako první hned chtěla proniknout do vztahů, které tam vládnou. Postupně jsem přišla na to, že hodně vztahů budu mít já,“ smála se herečka.
Plánková coby doktorka Linda okamžitě zasáhne do několika rozehraných vztahů.
„Scénář Markétě přeje. Hned po ní vyjede Roman Zach coby Hynek Kenigr. A další na sebe nenechají čekat,“ prozradil člen štábu.

Kolem Kenigra potažmo Zacha zřejmě nemůže přejít sukně, aby po ní hned nevystartoval. V klidu nezůstane ani Mikuláš Navrátil v podání Petra Štěpána (40). Vyjede po ní také mafián Pan P, kterého hraje Robert Jašków (45).

Včera se navíc diváci dozvěděli, že Linda má syna s ovdovělým doktorem Salákem alias Jiřím Štěpničkou (67). Třeba dokážou navázat tam, kde před 16 lety skončili. Nebo lékařka zůstane u svého současného přítele, kterého hraje Daniel Rous (53)?
Markéta Plánková může své budoucí partnery losovat. S kým by jí to podle vás nejvíc slušelo?



Autor:  höh

Přečtěte si
krat5
21. 1. 2015 • 14:22

Tuto herečku znám pouze se seriálu První republika, ale takový studený psí čumák se hned tak nevidí. Režisér by měl v dalších dílech k Vladimíru Valentovi postavit někoho úplně jiného. Možná vrátit jeho ženu i s dítětem.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.