Rychlovky za pár korun: Parmazánová fritatta podle Kateřiny Gajové | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Rychlovky za pár korun: Parmazánová fritatta podle Kateřiny Gajové

Fotografie
Fotografie (internal)

Poradíme vám, jak připravit jídla, které nezruinují váš rodinný rozpočet. a přesto všem zachutnají. Všechny recepty jsou prověřeny našimi čtenáři.

Potřebujete:

125 g ricotty ✦ 1 hrst nastrouhaného parmazánu ✦ 2 vejce ✦ olivový olej ✦ mletý pepř ✦ čerstvou bazalku 

Postup:

Vejce utřeme s ricottou, parmazánem, lžící oleje, nasekanými lístky bazalky a mletým pepřem. Směs vlijeme na pánev s kapkou oleje a omeletu opečeme z obou stran, dokud vejce neztuhnou. Podáváme se zeleninovým salátem. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.