Nejlepší policistka Česka Jana Chmelová: Natočila brutální týrání dětí! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Nejlepší policistka Česka Jana Chmelová: Natočila brutální týrání dětí!

Kriminalistka Jana Chmelová byla vyhodnocena jako nejlepší policistka roku 2012.
Kriminalistka Jana Chmelová byla vyhodnocena jako nejlepší policistka roku 2012. (Foto Aha! – Slávka Červená)

Kriminalistka Jana Chmelová (39) prožila náročný rok. Čekala miminko a přitom řešila složitý případ týrání dětí v Dětském centru. Nyní má radost ze syna (5 měsíců) i z čerstvého ocenění. Stala se nejlepší policistkou Česka roku 2012.

Uznání získala za odhalení tety-tyranky, která měla na starost desítku dětí (3 až 7). Prckové mívali modřiny a s tetou Bárou P. (44) byli jen neradi. Týrání však vedení centra nemohlo prokázat. „Napadly mě skryté kamery a až ty hrůzu odhalily. Dělalo mi zle dívat se na to, jak surově děti tahá za vlasy, bije tak, že padaly na zem. Házela s nimi o zem, pohovku. V jednom případě dala dítěti takový pohlavek, že narazilo hlavou na kohoutek umývadla,“ líčila včera, kdy se za dětmi přišla podívat. A ne s prázdnou, přinesla šek na 10 000 Kč. Peníze mezi sebou vybrali policisté.

Kriminalistka Jana Chmelová byla vyhodnocena jako nejlepší policistka roku 2012.

V den soudu rodila
Jana je nyní na mateřské. Paradoxně rodila v den, kdy byla teta-tyranka odsouzena. „Synovi (8), přibyl bráška a užívám si to. V práci neustále čelíte negaci. A i když se pořádně umyjete, máte pocit, že jste špinavá,“ přiblížila žena, která vystudovala Policejní akademii. Vzor viděla v otci, který byl řadu let vyšetřovatelem. K její velké zálibě patří střelba z pistole. „Myslím, že mušku mám dobrou, ale teď místo toho jezdím s malým na procházky,“ usmála se s tím, že fyzičku nezanedbává a pravidelně navštěvuje lekce aerobiku a zumby.

Přečtěte si
ivkanatka
26. 10. 2013 • 09:33

Super ženská !!!

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.