Jezevčík na brusinkách? Česká restaurace nabízí psí maso! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Jezevčík na brusinkách? Česká restaurace nabízí psí maso!

Je libo jezevčíka na brusinkách s bramborovým pyré?
Je libo jezevčíka na brusinkách s bramborovým pyré? (Profimedia.cz, ara)

Grilovaný vlčák na česneku, jezevčík na brusinkách nebo karbanátek z knírače! Takové speciality nabízí první psí restaurace v Česku! A proč právě psí maso? To v porovnání s průmyslově chovanými hospodářskými zvířaty neobsahuje pesticidy ani antibiotika. Zuříte, že někdo může psí maso nabízet na jídelníčku? Nebojte se, jde jen o nechutný vtip!

»Postaráte se mi o Bobíka?« Určitě si vzpomínáte na televizní reklamu, kde kvůli nedorozumění mezi paničkou pejska Bobíka a šéfkuchařem asijské restaurace přinesl číšník kouřící mísu se slovy »Bóbika!« a s paničkou to šlehlo. Tak to se klidně může neznalým hostům stát v restauraci Dog Heaven. Kromě psích specialit nabízí i výkup psů, které jsou neposlušní, stali se nevhodným dárkem, nebo na ně mají jejich majitelé alergii. Podle velikosti plemene platí od 200 do 950 korun. Neberou ale psy starší pěti let nebo nemocné mazlíčky.

Jaká plemena jdou na dračku?

Jezevčík od 300 Kč

Vlčák 600 Kč

Čivava 500 Kč

Chrt 700 Kč

Bernardýn 950 Kč

Jídelní lístek psí restaurace

Polévky

Pikantní vývar ze saluky (perský chrt)

Polévka s játrovými knedlíčky (bernardýn a vlčák)

Hlavní jídla

Domácí mazlíčci

60g Čivava s karamelem 259 Kč

70g Bischon na tatarský způsob s česnekovým olejem a majoránkou 449 Kč

50g Yorskhirská pochoutka 999 Kč

Běžci

600g Grilovaná chrtí žebra se smetanovou omáčkou a kousky chřestu 749 Kč

150g Dušená kýta z mladé saluky v chilli omáčce 389 Kč

Služební plemena

250g Grilovaný vlčák na česneku 429 Kč

200g Filety z brazilské fily v paprikovém dipu s tortilou 339 Kč

180g Karbanátek z knírače podávaný s čerstvým křenem a chlebem 299 Kč

Norníci

140g Jezevčík na brusinkách s bramborovým pyré 479 Kč

Pro znalce

300g Plíčky z bernardýna a houskovými knedlíky 299 Kč

300g Perkelt z maďarského ohaře 619 Kč

Specialita podniku

Přineseného pejska vám připravíme dle chuti přímo před vámi! (Nutno objednat 3 dny předem, kuchař s vámi dohodne podrobnosti, u některých plemen a starších psů je nutné maso naložit na 1 až 2 dny do láku dle stáří psa a jeho fyzické kondice.)

O psí restauraci

*Vaří zde zkušení asijští kuchaři pod vedením čínského šéfkuchaře.

*Restaurace je plně bezbariérová a má 200 míst se 4 salónky vhodnými pro různé společenské akce či konzumaci doneseného psa.

*Lze si tu nechat připravit psa pro venkovní grilování (nálev, speciální přepravní obal, doručení kurýrem až na místo akce v určený čas).

Je to jen nechutný fór!

Tento nepěkný žert umístili odpůrci zabíjení hospodářských zvířat na internet. Psí restaurace je pouze virtuální! Tvůrci serveru www.dogheaven.cz tak chtějí poukázat na fakt, že někoho pohoršuje zabíjení domácích mazlíčků, zatímco toleruje hromadná jatka hospodářských zvířat.



Přečtěte si
lobotom
7. 11. 2015 • 00:38

Imbecilitu dokazuješ pouze sám svou. Se mnou zas nespí žádný člověk, tak proto můžu klidně nějakého zabít? A díky masu jsou z nás jen čím dál větší bezcitný vraždící stroje. O inteligenci nemůže být řeč, inteligentní druh vědomě nelikviduje sám sebe. Někdo je zas s excentrickými city, kdy bezproblému likviduje vybrané druhy, a jiné vybrané (psy/kočky/automobily) zas uctívá více než svůj vlastní druh, respektive je má jako náhražku svého sexuálního partnera a vlastních dětí. Mimochodem, jak se tady asiaté množí geometrickou řadou a jejich krámy a takzvaněrestaurace rovněž, tak možná za pár let tohle nebude jen vtip, ale skutečná nabídka jejich jídelníčku.

alrius
20. 4. 2015 • 01:13

To se tu zase sešla parta omezenců, to, že s tebou kráva nebo prase nežije v bytě je jenom tvoje rozhodnutí, jiní lidé si chovají jako mazlíčka třeba prasátko, nevidím rozdíl mezi psem, kterého jsem v životě neviděl a mezi krávou.

0707
5. 9. 2014 • 12:32

přesně tak, kráva ani kuře se mnou v posteli nespí Ale i tak jsem vegetarián !!!

crashinda
2. 2. 2013 • 11:26

imbec...lové...kráva se mnou nežije v bytě jako člen rodiny,nespí semnou v posteli a nelísá se mi pod ruku když je ouvej!!! a hlavně máme fenečku z útulku, co rodila štěňata na jídlo,takže ať si vyberou jinej způsob oslovení lidí aby přestali jíst maso, protože mě tenhle článek fakt nasr...al .mimochodem, díky masu je z nás homo sapiens!!!

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.