Návrh trestu pro piráta Trpišovského: 5 let natvrdo a zákaz řízení! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Návrh trestu pro piráta Trpišovského: 5 let natvrdo a zákaz řízení!

Aleš Trpišovský (vpravo) včera u soudu.
Aleš Trpišovský (vpravo) včera u soudu. (Aha! – Alexandr Malachovský)

Pirát »2222« z dálnice D1 Aleš Trpišovský (44) včera naposledy zabojoval u soudu v Praze o svou nevinu. Při závěrečné řeči mu státní zástupce navrhl 5 let basy a doživotní zákaz řízení!

Obhájci však trvají na Trpišovského nevině. „Není jeden jediný důkaz, že došlo k podjíždění, a není jediný důkaz, kromě svědectví Rašky, jenž je vlastně viníkem nehody. Žádám o zproštění v plném rozsahu,“ pronesl advokát Pacovský.

To odmítá státní zástupce Tomáš Milec: „Chtěl poškozené vytrestat za to, že jej zpomalili,“ citoval z usnesení Nejvyššího soudu, který se podobnými nehodami v minulosti zabýval. Nakonec promluvil i sám Trpišovký. Rozsudek padne ve čtvrtek.

Co Trpišovský včera řekl?

„Dne 29. 12. jsem se pohyboval na D1, překročil jsem rychlost, nehodu jsem nezpůsobil,“ prohlásil Trpišovský.

„Překvapil mě psychologický posudek na mou osobu, budu na sobě muset pracovat!“ reagoval na posudek psychiatra, kde stojí: „Kritické situace nedokáže řešit správným způsobem a může je podcenit. Žádné seriózní psychologické pracoviště by mu nedalo souhlas k profesnímu řidičskému průkazu.“

Přečtěte si
p.r.d.e.l..hillarka
29. 6. 2012 • 13:38

prosim tě a co ty bys tam asi tak hledal?

bobina
27. 6. 2012 • 15:00

Je to zkrátka kre-tének,který to má v krvi a bude to dělat pořád,protože je to arogantní člověk,který je natolik vznětlivý a nesoudný sám k sobě,že mu to zatemňuje mozek! Nechtěla bych se s takovým hajzlíkem dostat do křížku. On nikdy svoji vinu neuzná,není to čestný a férový člověk,ale hajzl,který musí mít za každé situace navrch!

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.