Vyměnil sex za počítačové hry... a žena ho chtěla prodat! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Vyměnil sex za počítačové hry... a žena ho chtěla prodat!

Počítačové hry se nevyplácí...
Počítačové hry se nevyplácí... (best4man)

Alyse Bradly z amerického města Logan (Utah) došla trpělivost. Její manžel (22) proseděl každý den dlouhé hodiny u počítačových her. Na ni zbyla jen nekonečná nuda.

Z jejich lásky nezbylo nic a sex už pomalu znala jenom z vyprávění. Tak si podala inzerát. „Prodám manžela, 22 let. Rád jí a pořád hraje videohry. Jinak mu stačí dát každé 3,5 hodiny jíst a pít,“ sdělovala Alyse s tím, že pokud by druhá strana měla něco hodnotného, mohla by uvažovat o výměně »kus za kus«.

V případě peněz by muže brala nejvyšší nabídka. Problém je, že její manžel Kyle je veteránem z Afghánistánu a z války se vrátil se zraněním zad. Hraním her zůstává ve spojení s kamarády z armády. Snaha zbavit se hrdinného vojáka, co bojoval za Ameriku, pobouřila široké okolí. Alyse rychle vycouvala a řekla, že šlo jen o nepovedený žert.

Kyle přidal, že manželku miluje. Šťastný konec pro pár, který bude příště své problémy řešit za zavřenými dveřmi.

Přečtěte si
Josef124
11. 4. 2023 • 05:58

Manžel tráví u počítače taky hodně času. Hraje nějaké hry přes http­s://ga­mescen­ter.cz/ a co jsem si tak všimla, tak tam má i nějaké peníze. Zakazovat mu to nemá cenu a rozvádět se s ním taky nebudu Kdyby chodil každý den do hospody na pivo, tak by to bylo mnohem horší.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.