Veletrh hraček a her: Tohle jsou letošní hity! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Veletrh hraček a her: Tohle jsou letošní hity!

Koník jako živý (od 2999 Kč až 11 139 Kč). Které dítě by si nepřálo mít  koně? Tenhle sen teď můžete hravě splnit. Kouzlo koníka Ponnie je v tom, že se sám rozjede nasedáním a vysedáním ze sedla obdobně jako při jízdě na skutečném koni. Koník nemá motor, takže nejsou potřeba žádné baterie. Směr jízdy si jezdec určuje natáčením madel. Ponnie rozvíjí koordinaci pohybů dítěte a pozor, vyzkoušet ho mohou i dospělí! Vyrábí se ve třech velikostech a největší unese až 90 kilo.
Koník jako živý (od 2999 Kč až 11 139 Kč). Které dítě by si nepřálo mít koně? Tenhle sen teď můžete hravě splnit. Kouzlo koníka Ponnie je v tom, že se sám rozjede nasedáním a vysedáním ze sedla obdobně jako při jízdě na skutečném koni. Koník nemá motor, takže nejsou potřeba žádné baterie. Směr jízdy si jezdec určuje natáčením madel. Ponnie rozvíjí koordinaci pohybů dítěte a pozor, vyzkoušet ho mohou i dospělí! Vyrábí se ve třech velikostech a největší unese až 90 kilo. ( Aha! – Martin Přibyl)

Začínáte přemýšlet o tom, co dáte dětem pod stromeček? Inspiraci načerpáte na veletrhu hraček a her Itea, který až do neděle probíhá na Výstavišti v pražských Holešovicích.

V neděli je zde také připraven koncert zpěvačky Ewy Farne. Rodinné vstupné je 250 korun.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.